Gazete Vatan Logo
Galatasaray Florya'da Selçuk-Melo zirvesi

Florya'da Selçuk-Melo zirvesi

Son dönemde sorunlarla boğuşan Galatasaray’da, Balıkesir seyahati öncesinde Selçuk İnanFelipe Melo zirvesine yaşandı.

Florya'da Selçuk-Melo zirvesi

Brezilyalı futbolcunun Anderlecht maçında takımdaki bazı futbolcuları ıslıklayan taraftarlara katılıp üçlü çektirmesi krize neden oldu haberleri çıkmıştı. Selçuk İnan’ın menajeri Batur Altıparmak’ın da Melo’ya yönelik eleştirileri bu tartışmaları alevlendirmişti.

Sarı-kırmızılıların deplasman yolculuğu öncesinde Florya’daki sohbette bu konu gündemin ilk sırasında yer aldı. Felipe Melo, Selçuk İnan’ın yanına gelerek menajerinin açıklamalarını sordu. Selçuk da açıklamalara kesinlikle katılmadığını ve bunların menajerinin kişisel fikirleri olduğunun altını çizdi.

Bunun üzerine Felipe Melo da, Anderlecht maçı sonrasında yaşananları takım kaptanına içtenlikle anlattı. Olayda bir kasıt olmadığını soyunma odasına giderken kendisine seslenen taraftarın tezahüratlarına ortak olduğunu ifade etti. Selçuk da birlikte bir aile olduklarını ve kenetlenip dışarıya kulaklarını kapamalarını ve sağdan soldan gelen hiçbir sözü de umursamamaları gerektiğini belirtti. Selçuk İnan ayrıca Brezilyalı oyuncuya samimiyetine inandığını da söyleyerek vedalaştı.

Haberin Devamı

Selçuk ile meseleyi tatlıya bağlayan Felipe Melo, takım otobüsünün yanına gelerek tüm takım arkadaşlarını sarılarak deplasman otobüsüne bindirdi.