Gazete Vatan Logo
Galatasaray Florya’da zor günler!

Florya’da zor günler!

Terim ve kurmayları programı yaptı... Milli arada oyuncular bir hayli yorulacak!

Florya’da zor günler!

TRABZON maçı sonrasında 3 gün izin veren teknik heyet 2 haftalık arayı da en iyi şekilde kullanmak istiyor. Süper Lig’de geride kalan 4 haftalık süreçte takımın durumunu kurmayları ile birlikte masaya yatıran Fatih Terim, tüm oyuncuların eksiklerini de belirledi.

DENEYİMLİ teknik adam, milli takımlarına giden oyuncular dışındaki tüm isimlere özel program uygulatacak. Bireysel olarak oyuncular eksiklerine göre çalışmalar yaparken antrenörler de tek tek tüm isimlerle ilgilenecek.

MİLLİ maçların ardından Kasımpaşa karşısına çıkacak olan G.Saray’da Fatih Terim’in hedefi liderliği elinde tutan İstanbul ekibini devirerek Trabzon yenilgisini de unutturmak.

Koşmaktan başka çare yok!

TEKNİK ekibin milli arada bir diğer hedefi de koşu mesafelerinin artması olacak. Takımda kalan isimlere ağır bir antrenman programı uygulayacak olan Terim, takımın koşu mesafelerinin daha da artmasını hedefliyor. Bu çalışmaları takım halinde yapacak olan sarı-kırmızılılarda teknik heyetin Trabzon maçındaki performans sonrasında bu kararı aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı