Gazete Vatan Logo
Galatasaray Florya'nın başına Lucescu geçsin!

Florya'nın başına Lucescu geçsin!

Başkan Özbek, Tudor'u görevden almaya soğuk bakınca bazı yöneticiler yeni öneride bulundu.

Florya'nın başına Lucescu geçsin!

Hırvat çalıştırıcıyı istikrar adına takımın başında tutmak isteyen başkan Dursun Özbek’e yöneticiler Lucescu’nun ismini telaffuz etti... “Florya’yı idare edecek birini bulmalıyız. Lucescu biçilmiş kaftan. Kendisi kulübü iyi bilen ve herkesin saygı duyduğu bir isim” sözleri ile değişim isteği revize edildi.

FUTBOL takımının çehresi değişirken yönetimin bir bölümü de teknik anlamda değişimden yana. Daha önce başkan Dursun Özbek’in kapısını çalan ve teknik direktör Igor Tudor ile yolların ayrılmasını isteyenlerin isteği kabul görmemişti. Başkan Özbek, “Sürekli teknik direktör değişimi takıma olumlu katkı yapmak bir yana takımı daha da geriye götürdü. Bu sezon bir değişim sürecindeyiz ve sonuna kadar gitmek istiyorum. Bu kez istikrardan yana olmalıyız. Igor Tudor görevinin başında kalacak” diyerek Hırvat çalıştırıcıya destek çıktı.

BAŞKANA RAĞMEN

ÖSTERSUNDS hezimeti sonrasında bir kez daha aynı durum yaşanırken başkan ve yönetim kurulunun haftalık olağan toplantısında yepyeni istekler çıktı. Yöneticiler başkanın Tudor’un arkasında durmasının ardından bu kez daha da genel bir plana yönelerek Mircea Lucescu’nun adını ortaya attı. G.Saray ile 1 şampiyonluk yaşayan, UEFA Süper Kupa zaferinde takımın başında bulunan Lucescu’nun genel menajer, sportif direktör, koordinatör gibi bir unvan ile göreve getirilmesini istedi.

Haberin Devamı

BAŞKAN ROMANYA YOLCUSU

BURADAKİ temel faktör ise Lucescu’ya teknik detaylardan çok futbol takımının genel olarak emanet edilmesi isteği. Yöneticiler, başkana isteklerini aktarırken “Florya’yı idare edecek birini bulmalıyız. Bunun için de Lucescu biçilmiş kaftan. Florya’nın başına Lucescu geçsin. Kulübü iyi bilen ve herkesin saygı duyduğu bir isim. Futbol takımında zaman zaman yaşanan disiplinsiz tavırların da önüne geçebilir. Teknik heyet ile yönetim arasında iyi bir aracı olur. Ayrıca oyuncularla da iyi iletişim kurabilen bir spor adamı, birçok oyuncunun performansı artacaktır” sözleriyle ortak fikir bildirdiler.
BAŞKAN Dursun Özbek bu sözleri bir bir dinlerken radikal bir karar aldı. Lucescu fikri aklına yatan başkan bugün yanına alacağı heyetle Romanya’ya gidecek ve burada Romen futbol adamına sportif direktörlük teklifini resmen iletecek.

Haberin Devamı