Gazete Vatan Logo
Galatasaray Florya'ya baharı Ndiaye getirdi!

Florya'ya baharı Ndiaye getirdi!

Senegalli oyuncunun transferinden gelecek para önce takım arkadaşlarının alacaklarının ödenmesinde kullanılacak.

Florya'ya baharı Ndiaye getirdi!

4 aylık alacağı bulunan oyuncular, Ndiaye’den gelecek parayı bekliyor. Yönetim ise ilk etapta 10 milyon Euro’yu aşan oyuncu borçlarını ödeyip UEFA görüşmelerine sporcularına borcu olmadan oturmak istiyor.

İNGİLİZ ekibi Stoke City ile Badou Ndiaye transferi konusunda anlaşılması en çok sarı-kırmızılı oyuncuları sevindirdi. Ekim ayından bu yana maaşlarını alamayan futbolcular, Badou Ndiaye’nin satılması sonrasında paralarını alabilecek. Mustafa Cengiz ve yönetimi, Fatih Terim ile yaptığı görüşmeler sonrasında Ndiaye’den gelecek paranın 10 milyon Euro’yu aşan bölümünü oyuncuların biriken alacaklarını ödemek için kullanma kararı verdi.

FATİH Terim, göreve gelmesinin ardından oyuncuların paralarının ödenmesinin transferden daha öncelikli bir konu olduğunu defalarca tekrarlarken her şeyden önce oyuncuların kafasının rahatlatılmasını istedi.

ELİ GÜÇLENECEK

ŞAMPİYONLUK yolunda kritik haftalar başlarken yönetim de takımın sadece zafere odaklanabilmeleri için oyuncuların paralarının ödenmesi konusunu ilk sıraya aldı. Takıma ödenecek 10 milyon Euro sonrasında yönetim de UEFA karşısında elini güçlendirecek. Bu ayın sonunda ve şubat ayında UEFA ile yapılacak görüşmelerde oyunculara borç olmadığının belgesini de yetkililere vermek zorunda olan sarı-kırmızılı idareciler Badou Ndiaye’nin satışı sonrasında bunu da başaracak.

Haberin Devamı

FLORYA Metin Oktay Tesisleri’nde ise herkesin aklı Badou Ndiaye’den gelecek parada. Oyuncuların geçmişe dönük borçlarının da ödenmesi ile birlikte Florya’ya da bahar havasının gelmesi bekleniyor.