Gazete Vatan Logo
Galatasaray Forma rekabeti sakatlığı unutturdu!

Forma rekabeti sakatlığı unutturdu!

Kadroyu neredeyse tamamen değiştiren yönetim hedefine de ulaştı… Geçen yıl hafif sakatlıkta bile oynamamak için direnen oyuncular artık yok!

Forma rekabeti sakatlığı unutturdu!

BU sezon transferde yaptığı hamlelerde G.Saray’ın kadrosu da neredeyse tamamen değişti. Sneijder, Chedjou, Sabri, Bruma, Podolski gibi takımın önemli isimleri ile yolları ayıran, Hakan Balta ve de Jong gibi oyuncuları da kadroya almayan G.Saray yepyeni de bir ortama kavuştu... Östersunds maçları ile kötü başlayan sezon ligdeki sonuçlarla unutulurken hem yönetimin hem de teknik heyetin ise gördükleri bambaşka.

G.SARAY’DA kadronun zenginleşmesi ve forma rekabetinin de üst seviyeye çıkması ile birlikte kimse yerini bir başkasına bırakmak istemiyor. Geçen sezonlarda ise durum çok daha başkaydı. En ufak bir sakatlığı olan oyuncu forma giymemek için elinden geleni yaparken bu konuda ise herkesin aklındaki isim ise Aurelien Chedjou! Sağlık heyetinin “oynayabilir” demesine rağmen Kamerunlu savunmacı bir çok maçta teknik direktörün isteğine rağmen “sakatım” diyerek sahaya çıkmamıştı.

‘HEP OYNAMAK İSTİYOR’

BAŞKA oyuncularda da benzer örnekler yaşanırken bu sezon ise durum farklı. Savunmadaki forma rekabetini kazanan ve sahaya ilk 11’de çıkan Serdar Aziz, yerini kaybetmemek adına kırık burun ile oynamaya devam ediyor. Ameliyat önerilerini yerini kaybetmemek adına geri çeviren milli oyuncu Antalya maçında sorun yaşasa da Kasımpaşa maçı öncesinde hemen geri dönüp idmanlara başladı. Bir diğer örnek ise Feghouli’de... Hücum hattında çok sayıda oyuncu ile rekabete giren Cezayirli oyuncu teknik direktör Tudor ile konuşarak oynayacak duruma geldiğini söyleyip forma istedi.

Haberin Devamı

TAKIMIN genelinde yaşanan bu durum başta yönetim olmak üzere herkesin de yüzünü güldürdü. Kadrodaki değişimin takıma bu kadar net yansıması başkanın da yüzünü güldürdü.