Gazete Vatan Logo
Formula 1 Schumacher mucizeyi gerçekleştirmek üzere

Schumacher mucizeyi gerçekleştirmek üzere

Formula 1 efsanesi Michael Schumacher'in, fizyoterapist eşliğinde ilk adımlarını attığı iddia edildi.

Schumacher mucizeyi gerçekleştirmek üzere

Formula 1'in efsane pilotu Michael Schumacher ile ilgili flaş bir gelişme meydana geldi. 2013 yılının sonlarına doğru Fransa Alpleri'nde kayak yaparken kaza geçiren Alman eski sürücü, sonrasında komaya girmiş, ardından da rehabilitasyon sürecine başlanmıştı.

2.5 yıldır sağlık durumuyla ilgili sürekli kötü haberler gelen Michael Schumacher ile ilgili ilk kez olumlu bir iddia ortaya atıldı. Hırvatistan'ın günlük gazetesi Sportske Novosti, yarı bitkisel hayatta olan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Schumacher'in, fizyoterapisti eşliğinde ilk kez adım atmayı başardığını duyurdu.

Konuyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmazken, ilk kez pozitif bir haber duyulması efsane ismin hayranlarını heyecanlandırdı. Son olarak geçtiğimiz ay, Schumacher'i görebilen ender insanlardan olan Ferrari patronu Luca Montezemolo, Alman pilotun tedaviye olumlu cevap verdiğini söyleyerek, yakında iyileşmeye başlayabileceğini söylemiş ancak detay vermemişti.

Michael Schumacher'in ilk adımlarını atarak yürümeye başlamasının, bahsedilen bu ilerleme olup olmadığı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

(Skorer)