Gazete Vatan Logo
Futbol Formula 2 yarışı nefesleri kesti!

Formula 2 yarışı nefesleri kesti!

Pilotlar ustaca manevralarla izleyenleri adeta coşturdu

Formula 2 yarışı nefesleri kesti!

isoff challenge'in ikinci ayağında rekabet, heyecan ve güzel bir mücadele vardı

İSOFF'un yeni off-road yarışı konsepti İSOFF CHALLENGE'ın ikinci ayağı

Kemerburgaz Off-Road Parkuru'nda koşuldu. Yaklaşık 5 bin vatandaşın heyecanla takip ettiği organizasyon sıralama turlarının ardından Formula düzeninde startın verilmesi ile 22 yarışçının 20 turluk mücadelesi de başlamış oldu...

MANGAL KEYFİ VE KIYASIYA REKABET...


Binlerce off-road meraklısı vatadaşın takip etmesi ile renklenen Formula tipi yarışta birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışan pilotlar ustaca manevralarla izleyenleri adeta coşturdu... Temiz hava ve adrenalin tutkunu vatandaşların mangal keyfi yapmaları da objektiflerden kaçmadı... İnci Akü Off-Road Team adına yarışan Ahmet Tınkır-Fatih Aydın'ın araçlarının kaza yapması ile bir süre ara verilen yarış, parkur tekrar yarış formasyonuna uygun hale getirilince tekrar start aldı.

BABA-OĞUL TAHİNCİOĞLU BİRİNCİ OLDU

20 turu önde bitirerek damalı bayrağı ilk kez gören baba-oğul Tahincioğlu birincilik kupasını alırken, Suzuki Grand Vitara ile yarışan Ali Doğaner - Baybars Öztürk ikinci, Suzuki Grand Vitara ile yarışan bir diğer baba-oğul yarışçı ekip, Güneş Top - Gökhan Güneş üçüncü oldu. 13 araç finiş çizgisine ulaşabilirken, 9 ekip abandone oldu. S1 sınıfında birinci Suzuki Vitara ile yarışan Serdar Uludağ - Ataer Ekener'in oldu. S2 sınıfında Ali Doğaner - Baybars Öztürk sınıf birincisi olurken, S3 sınıfı birincisi Can Tahincioğlu - İlyas Tahincioğlu oldu.



Haberin Devamı