Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Forvet açıklaması: Slimani'nin yerine...

Forvet açıklaması: Slimani'nin yerine...

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy maçın ardından, "Slimani için Betis ile sıcak saatler yaşandı. Slimani gitmek istiyordu, teklifler bizim menfaatimize uygun olsa olurdu. Biz de forvet almak istiyorduk, olmadı. Forvet çalışması oldu, Slimani gitseydi alınırdı" dedi.

Forvet açıklaması: Slimani'nin yerine...

İşte Semih Özsoy'un açıklamaları:

Transfer döneminde yapmak istediklerimizi yaptığımız için mutluyuz. İstediğimiz oyuncuları, bizi isteyen oyuncuları kadroya kattığımız için mutluyuz.

Art niyet değil ama kötü yönetim Bursa ve Malatya maçlarında oldu, buna inanıyoruz. Hiçbir zaman konuşmuş olmak için konuşmuyoruz. Ağır ya da kırıcı şeyler söylemememiz, burada ısrarcı olmayacağımız anlamına gelmez. Hakemlerin daha dikkatli olmasını isteriz.

Real Betis ile sıcak saatler yaşandı. Slimani gitmek istiyordu. Karşılıklı istişare ile alınan son karar kalması yönünde oldu. Slimani gitseydi forvet alınacaktı. Almış olmak için oyuncu almayacağız. Fenerbahçe'nin menfaatine olan buydu ve biz de bunu yaptık.

Ersun Hocanın gelmesiyle takıma ruh geldi. Bu yerler alışık olmadığımız yerler. Göreceksiniz, kimsenin beklemediği yerlere geleceğiz.

Dev çınar Fenerbahçe'ye bir şey olmaz ama hata yapanlar bunların altında kalırlar.