Gazete Vatan Logo
Futbol Forvete Didier Drogba

Forvete Didier Drogba

G.Saray, transferin gerçekleşme ihtimali artınca rotayı tekrar Fildişili’ye çevirdi

Forvete Didier Drogba

G.SARAY’DA Ünal Aysal- Fatih Terim buluşmasıyla birlikte transferin rotası iyice şekillendi. 27 Haziran’da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan sarı-kırmızılılarda Terim yeni transferlerin kampa yetiştirilmesini beklerken Aysal ve ekibi kurt hocaya ‘Drogba’ sürprizi yapmaya hazırlanıyor.

ASLINDA sarı-kırmızılılar Uruguay Milli Takımı’yla Arjantin’de bulunan ünlü golcü Forlan’ın menajeri Daniel Bolotnicoff ile temaslara başlamıştı. Hatta İstanbul’a davet edilen Bolotnicoff’un birkaç gün içinde gelmesi beklenirken, G.Saray yönetimi bir anda G.Amerika’dan İngiltere’ye yöneldi. Sebebi ise Chelsea’nin başına Villas Boas’ın gelmesinden sonra Ada ekibinde kalma ihtimali neredeyse kalmayan Drogba transferinin gerçekleşme ihtimaliydi. Sarı-kırmızılılar Fatih Terim’in listesinde ilk sırada yer alan Fildişili golcüyü bitirip kurt hocaya jest yapacaklar.

Kaleye Fernando MUSLERA

TRANSFERDE sessiz kalmakla eleştirilen G.Saray, kaleci konusunda mutlu sona çok yaklaştı. Lazio’nun kalecisi Fernando Muslera’yı transfer etmek için uğraşan yönetim önce menajeri, sonra Cana’yı takasla verip kulübünü ikna ederken, kalecide tıkanmıştı. Ancak yapılan pres sonunda işe yaradı Muslera ikna edildi. Bu transferin 2 gün içinde bitirilmesi bekleniyor.

Orta sahaya Sulley Muntari

DEFANSINI Atletico Madrid’den Ujfalusi ile güçlendiren, golcü için Drogba’da yeniden umutlanan, kaleyi de Muslera’ya emanet etmek için artık saatleri sayan G.Saray önliberoda kararını verdi. Son ana kadar Inter’in Arjantinli yıldızı Estaban Cambiasso için uğraşan Ünal Aysal ve ekibi bu transferin gerçekleşme ihtimalinin kalmaması üzerine hazırda bekleyen Muntari’ye yöneldi. Ganalı oyuncunun transferinin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Haberin Devamı