Gazete Vatan Logo
Futbol Fransa'dan gol şov!

Fransa'dan gol şov!

Dünya Kupası öncesi Fransa oynadığı özel maçta Jamaika'yı 8-0 mağlup etti...

Fransa'dan gol şov!

Maça hızlı başlayan Fransa, 17. dakikada Cabaye ve iki dakika sonrasında Matuidi'nin ayağından bulduğu gollerle bir anda farkı ikiye çıkardı. Dakikalar 38'i gösterirken penaltı noktası üzerinde Valbuena'nın verdiği pasta topla buluşan Karim Benzema, sağ ayağıyla yaptığı düzgün vuruşla topu Fransa adına 3. defa filelere yolladı. 3-0 Karşılaşmanın ilk yarısı Fransa'nın baskılı oyunu ve kaydetmiş olduğu 3 golle sona erdi. Fransa maçın ikinci yarısında da etkili olmaya devam etti. 53. dakikada Karim Benzema'nın sol taraftan yaptığı ortaya Giroud'nun vuruşu farkı 4'e çıkarttı. 4-0

63. dakikada Blaise Matuidi'nin verdiği pasla buluşan Benzema öyle bir vuruş yaptı ki Jamaika kalecisi yerinden bile kıpırdayamadı. Bu harika golle Fransa 5-0 öne geçmiş oldu. Fransa zayıf rakibi karşısında durmadı. Dakikalar 66'yı gösterirken bu defa Patrice Evra'nın sol kanattan yaptığı ortaya Matuidi enfes bir vuruş yaptı. Bu golle beraber Fransa skoru 6-0'a getirdi. Karşılaşmanın 77. dakikasında sahneye çıkan Antoine Griezmann'ın yakın direğe doğru gönderdiği top ağlarla buluşunca fark 7'ye çıktı. 7-0 Moussa Sissoko'nun 89. dakikada yaptığı ortaya topuğuyla estetik bir vuruş yapan Antoine Griezmann, kendisinin 2. takımının 8. golünü kaydetti. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

Sakatlık şoku!

Fransa'da maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Debuchy'nin durumunun ciddi olabileceği ve duruma göre Dünya Kupası kadrosundan çıkartılabileceği bildirildi. (Eurosport)

Haberin Devamı