Gazete Vatan Logo
Fransa Fransız basınına göre Valbuena F.Bahçe'de!

Fransız basınına göre Valbuena F.Bahçe'de!

F.Bahçe, Aykut Kocaman döneminden beri transferini çok istediği yıldızda mutlu sona çok yakın.

Fransız basınına göre Valbuena F.Bahçe'de!

Alex’ten sonra doğan 10 numara boşluğunu dolduramayan Kanarya, Lyon’un kadroda düşünmediği orta saha ile büyük ölçüde anlaştı. Bu haber, L’Equipe’in de manşetini süsledi.

ÖZELLİKLE bu sezon 10 numara oyuncu eksikliğini iliklerine kadar hisseden F.Bahçe’de bu sorunu kökünden çözmek için tüm şartlar zorlanıyor. Trabzonspor’la kontratı sona erecek olan Mehmet Ekici ile ön protokol imzalayıp ilk ofansif orta saha hamlesini yapan sarı-lacivertliler, 5 yıldır adı transfer listelerinde bulunan Mathiue Valbuena’da mutlu sona çok yaklaştı.
SARI-lacivertlilerin Aykut Kocaman döneminden beri gözdesi olan milli yıldızın F.Bahçe’ye yakın olduğu Fransızlar’ın en çok okunan gazetesi LEquipe’in de manşetini süsledi. Fransız medyasının haberine göre Lyon’un teknik heyeti yola daha genç isimlerle devam etmek için 32 yaşındaki yıldızın ayrılmasına sıcak bakıyor.
KONTRAT 3 YILLIK
BUNUN üzerine Kanarya’nın devreye girdiğini yazan L’Equipe, 1 sezon daha sözleşmesi olan Valbuena’ya 3 yıllık kontrat ve dolgun maaş önerdi. Teklife olumlu yanıt veren oyuncunun F.Bahçe ile el sıkıştığı, transfer döneminin başlamasıyla imzaların atılacağı öne sürüldü.
BEŞİKTAŞ’I UEFA Avrupa Ligi’nin dışına atan Lyon’da bu sezon 43 resmi karşılaşmada görev yapan milli futbolcu, 10 golünün yanı sıra 8 de asist yaparak yaşına rağmen ofansif gücünden bir şey kaybetmediğini belgeledi.

Haberin Devamı