Gazete Vatan Logo
Galatasaray Fransızlar onun için geldi!

Fransızlar onun için geldi!

Galatasaray'ın dinamosu Badou Ndiaye'ye talip çıktı.

Fransızlar onun için geldi!

Cimbom'un sezon başında Osmanlıspor'dan 7.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Badou Ndiaye'ye müşteri çıktı.

Galatasaray'ın istikrarlı isimlerinden olan Senegalli futbolcuyu listesine alan Fransızlar, ilk yarı bitiminde Cim-Bom'un kapısını 10 milyon euroyla (45 milyon TL) çalmaya hazırlanıyor. Bu sezon istikrarlı futboluyla dikkat çeken Senegalli yıldızı transfer etmek için harekete geçen Fransız ekibi Marsilya'nın devre arasında kapıyı çalacağı öğrenildi.

Bir dinamo gibi çalışan ve sahada basmadık yer bırakmayan 27 yaşındaki oyuncu ile orta sahasındaki dinamizmi artırmayı hedefleyen Fransızların bu transfer için 10 milyon euroluk bir bütçe ayırdıkları ileri sürüldü. Marsilya ligde kalan 2 maçta da Ndiaye'yi izleyecek ve sonra harekete geçecek.

Ndiaye bu sezon Sarı-Kırmızılı forma altında 14 maçta ille ll'de sahaya çıkarken, 2 asist yaptı. 1 karşılaşmayı ise kırmızı kart cezalısı olduğu için kaçırdı. San-Kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Tudor'un kararma göre, Marsilya'ya cevap verecek. (Skorer)

Haberin Devamı