Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Futbolculara uyarı: Sakın rehavete kapılmayın!

Futbolculara uyarı: Sakın rehavete kapılmayın!

Rıza Çalımbay ile üst üste aldığı başarılı sonuçlar sonrası ligde üst sıralara yerleşen Antalyaspor'da başkan Ali Şafak Öztürk oyuncuları uyardı.

Futbolculara uyarı: Sakın rehavete kapılmayın!

Ligde zorlu maçlar oynayacaklarını belirten Başkan Ali Şafak Öztürk, futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Başkan Öztürk, ligde 5'inci sıraya yükselen futbolcularını rehavete kapılmamaları konusunda uyarırken yükselişlerinin'de devam etmesini, hedefllerinin Avrupa kupaları olduğunu söyledi. Başkan Öztürk, futbolcuların da bu hedef doğrultusunda sahada mücadele etmeleri gerektiğini belirtti. Lig şampiyonluğu, ikincilik, üçüncülük, dördüncülük için ekstra pirim sözü veren Öztürk, Antalyaspor'un 5'inci sıradan Avrupa kupalarına katılması halinde de futbolculara prim ödeneceğini açıkladı. Futbolcularına Avrupa'da oynamayı hedefleyin çağrısı yapan Öztürk, "Ligi ilk 5'te bitirelim Antalyaspor'un tarihine geçelim. Şampiyonluk, Avrupa kupasına katılmanın primi var. Antalyaspor'un tarihine geçen futbolcular olun" dedi.

GALİBİYET PİRİMİNE DÜZENLEME

Ali Şafak Öztürk, futbolcularından sahada daha fazla mücadeleci oynamalarını istedi. Galibiyet priminde düzenleme yapan Öztürk, alt ve üst sınır belirledi. Öztürk, futbolcularına primin maç kazandıkça artacağını belirtti. Bazı maçlarda 50 bin lira galibiyet primi alan Antalyasporlu futbolcuların, bu rakama 6 maçlık galibiyet serisi sonunda ulaşabileceği belirtildi.

Haberin Devamı