Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Futbolcuya dayalı düzen bitiyor!

Futbolcuya dayalı düzen bitiyor!

Çalkantılı günlerden geçen F.Bahçe'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Futbolcuya dayalı düzen bitiyor!

Milli aradan sonra tüm oyuncularla tek tek konuşma yapacak olan Aykut Kocaman, “Kimse benim ve yardımcılarımın sözünden çıkmayacak” şeklinde ültimatom verecek.

OSMANLISPOR beraberliği sonrası görevinden ayrılması beklenirken, yönetimden tam destek alıp yola devam eden teknik direktör Aykut Kocaman, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde ciddi değişime gidecek. Sezon başından bu yana oluşan olumsuz havayı dağıtmadan başarılı saha sonuçlarının gelmeyeceğine inanan tecrübeli teknik adam, futbolcuya dayalı düzeni bitirme kararı aldı.
YETKİLERİ artan Aykut Hoca, Süper Lig’e verilen milli aranın ardından kadrodaki tüm futbolcularla tek tek görüşecek. Sorunları dinleyecek, çözüm için kafa patlatacak. Eski alışkanlıklardan vazgeçmek zorunda olduklarını belirtecek olan hoca, takımın geneline de seslenecek. Saha dışında birlikteliğin artmasını isteyen deneyimli teknik adam, oyuncularına şu ifadeleri kullanacak:
‘GİTMEK İSTEYEN DURMASIN’
“BUNDAN böyle artık herkes işine daha çok sarılacak ve F.Bahçe’nin başarısı için elinden geleni yapacak. Kimse benim ve yardımcılarımın sözünden çıkmayacak. Belirlediğimiz taktiğe bağlı kalacak, bireysellikten uzak durulacak. Eğer bu takımdan, kulübünden, ortamdan memnun olmayan varsa bana söylesin. Gitmek isteyenlere asla ‘Dur’ demeyeceğiz. Yeter ki bu açık açık dile getirilsin. Kapalı kapılar ardında konuşmalar yapılmasın. Şeffaflık istiyorum.
KALİTELİ bir kadroya sahibiz. Kendimizi sahaya verince ne denli başarılı sonuçlar aldığınızı bana bu sezon yeterince ispatladınız. Yeter ki benim dediklerimi harfiyen uygulayın.”

Haberin Devamı