Gazete Vatan Logo
Gaziantepspor G.Antep Cimbom'u gözüne kestirdi

G.Antep Cimbom'u gözüne kestirdi

Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürdü.

G.Antep Cimbom'u gözüne kestirdi

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde hazırlıklarını yapan kırmızılı-siyahlı takım, taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Okan Buruk, Galatasaray maçından 3 puan almak istediklerini söyledi.

Ligde kalan 7 maçı kazanarak ligin üst sıralarında yer almak istediklerini belirten Buruk, "İlk 7 için bir yarış içerisindeyiz. Ligin orta kısmında bir yarış oluştu ve biz bu yarışın içerisindeyiz. Bu yarışın içinden de yukarılara çıkmak istiyoruz. Ligin başından beri getirdiğimiz ciddiyetimizi sürdürmek istiyoruz. Çok önemli bir oynayacağız. Her maça bizim için önemli bir maç olarak bakıyoruz. Ligdeki takımların durumu ne olursa olsun, biz yapmak istediğimizi yapıyoruz. Her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Biz rakiplerimizin durumuna bakmadan, kendi yapacağımızın en iyisin yapacağız. Sahaya çıkıp mücadelemizi yapacağız. Sahada 3 puanı elde etmek için mücadele edeceğiz. Güzel bir maç olmasını diliyorum" diye konuştu.

Takım kaptanı Elyasa Süme ise Galatasaray maçının zorlu bir karşılaşma olacağını kaydederek, "Biz şu an çok iyi bir şekilde çalışıyoruz. En iyi bir şekilde ligi bitirmek istiyoruz. Galatasaray şampiyonluk yolunda olduğu için mücadele zorlu geçecek. Biz elimizden gelenin en iyisini yaparak karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz. Ligi de ilk 7 sırada bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Kırmızı-siyahlı ekibin savunma oyuncularından Gökhan Süzen de zorlu bir periyoda gireceklerini belirterek, "Önümüzdeki 3 haftada zorlu karşılaşmalarda mücadele edeceğiz. Eğer bu maçlardan iyi çıkabilirsek, tüm kamuoyuna nasıl bir takım olduğumuzu bu takımın neleri başarıp, başaramayacağını gösterebileceğimiz bir 3 hafta olacak. Galatasaray maçında oyunu kontrollü oynamaya çalışacağız. Karşılaşmadan öncelikle güzel bir futbolla dönmek istiyoruz. bunun yanında puan ve puanlarla dönersek daha mutlu oluruz" ifadelerini kullandı.