Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray 4. yıldızını getiriyor!

G.Saray 4. yıldızını getiriyor!

West Ham’la masaya oturan sarı-kırmızılılar, Londra ekibi ile 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. Tudor’un da istediği oyuncu, G.Saray’ın teklifini kabul edince artık bu transferin önünde engel kalmadı

G.Saray 4. yıldızını getiriyor!

TRANSFERDE bir bir uçakları indiren G.Saray bir yıldızın daha transferinde sona yaklaştı! Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda ve Maicon’un ardından sarı-kırmızılılar, Sofiane Feghouli için son aşamaya geldi.

TEKNİK direktör Igor Tudor’un ısrarla istediği Cezayirli oyuncu için uzun süredir görüşmelerde bulunan G.Saraylı idareciler sonunda West Ham United ile bonserviste anlaştı. Oyuncu için İngiliz ekibi ile 4.5 milyon Euro bonserviste uzlaşan sarı-kırmızılılar ardından da Feghouli ile görüşmelere başladı.

6 GOLE KATKI YAPTI

CEZAYİRLİ oyuncu da G.Saray’ın teklifine sıcak bakınca transferde mutlu sona ulaşıldı. UEFA Avrupa Ligi’nde 13 Temmuz’da oynanacak Östersunds maçının ardından İstanbul’a dönecek olan G.Saray’ın çalışmalarına Feghouli’nin de burada dahil olması bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ sezon Valencia’dan West Ham’a transfer olan 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Premier Lig’de 21 maça çıkarken 3 gol atıp 3 kez de asist yaptı.