Gazete Vatan Logo
Futbol G.Saray'a iyi haber!

G.Saray'a iyi haber!

Braga cephesi bu maça çok farklı bakıyor!

G.Saray'a iyi haber!

Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi 6.maçında temsilcimiz Galatasaray'ı ağırlayacak Braga'nın teknik direktörü Jose Peseiro, bu karşılaşmayı gençler için bir tecrübe kazanma fırsatı olarak görüyor.

Portekiz 2.Lig'inde mücadele ede "B" takımında performansları ile dikkat çeken kaleci Cristiano, savunma oyuncuları Elderson ve Baiono ile hücumda yer alan Jose Luis'i Galatasary maçının kadrosuna alacağını açıklayan Portekizli teknik adam, bu genç oyunculara 11'de şans vereceğinin sinyallerini verdi.

Grupta sadece deplasmanda oynadığı Galatasaray maçını kazanarak 3 puan toplayan Braga'nın bir üst tura çıkma şansı bulunmuyor.

Öte yandan Portekiz basınından Record'un haberine göre Braga'nın Galatasaray'ı konuk edeceği karşılaşmayı çok önemsediği, ve hatta Avrupa macerasını noktalamadan önce son kez kasasını doldurmak istediği öne sürüldü.

Şampiyonlar Ligi'nde UEFA'nın maç galibiyetine verdiği 1 milyon euronun Portekiz ekibini mutlu edeceğinin belirtildiği haberde, Braga teknik direktörü Jose Peseiro'nun takımını Galatasaray maçına özel olarak hazırladığı da ifade edildi.

Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı 2-0 mağlup eden Portekiz ekibinin kendi evindeki maçta ayrıca taraftarların da yoğun bir katılım göstermesi bekleniyor. (Sporx)

Haberin Devamı