Gazete Vatan Logo
Futbol G.Saray Akhisar'a hazırlanıyor

G.Saray Akhisar'a hazırlanıyor

Galtasaray, Akhisar maçı hazırlıklarını sürdürdü.

G.Saray Akhisar'a hazırlanıyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 15 Şubat Cuma günü Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın, ilk 30 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık tutulurken, oyuncular bu bölümde ısınma hareketleriyle pas çalışması yaptı.

Sarı-kırmızılı takımda, sakatlıkları nedeniyle 5 oyuncu çalışmaya katılmadı. Tedavisi süren Ujfalusi’nin yanı sıra, boyun bölgesinde kas spazmı olan Riera, sağ arka adalesinde çekme olan Elmander, sağ omzunda zorlanma olan Dany ve bel ağrıları bulunan Aykut Erçetin, antrenmana çıkamadı.

Aykut’un günü tedaviyle geçireceği belirtilirken, Riera, Elmander ve Dany’nin durumlarının ciddi olmadığı, tedbir amaçlı olarak salonda çalıştıkları aktarıldı.

Burak ve Drogba’dan samimi görüntüler

Galatasaray’ın antrenmanında, golcü futbolcu Burak Yılmaz ile yeni transfer Didier Drogba arasındaki samimi görüntüler dikkati çekti.

İki oyuncu antrenmandaki molada birbirleriyle neşeli bir şekilde sohbet ederlerken, ardından şakalaşarak birbirlerine sarıldılar.

Teknik direktör Fatih Terim’in de antrenmanda sık sık Drogba ile diyaloğa girdiği ve oyuncuyla ilgilendiği görüldü.

Ayrıca, antrenmana büyük ilgi gösteren medya mensupları, transferlerinin ardından Wesley Sneijder ve Didier Drogba’yı ilk kez antrenmanda görüntüledi.

UEFA medya birimi de takip etti

Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke 04 karşılaşması öncesi görseller hazırlamak üzere İstanbul’a gelen UEFA medya biriminden bir ekip de çalışmayı takip etti.Ekibin, Galatasaraylı futbolcular Umut Bulut ve Wesley Sneijder ile görüşme yapacağı ve röportajların Schalke 04 maçı öncesinde UEFA’nın resmi internet sitesinde yayınlanacağı ifade edildi.

Drogba için bekleyiş sürüyor

Sarı-kırmızılı takımda Çin’in Şangay Shenhua ekibiyle yaşadığı mali problemler sonrası kadroya dahil edilen Didier Drogba’nın lisansı için bekleyiş sürüyor.

Antrenman esnasında medya mensuplarıyla sohbet eden ve oyuncunun durumuyla ilgili prosedürü aktaran futbol takımı idari menajeri Cenk Ergün, Çin Futbol Federasyonu’nun Türkiye Futbol Federasyonu’na Drogba’nın oynayabilmesi için gerekli lisansı göndermemesinin ardından konunun FIFA’ya aktarıldığını dile getirdi.

FIFA’nın her zaman futbolcuların oynamasından yana tercih yaptığını ve geçici lisans çıkmasını beklediklerini vurgulayan Ergün, bunun için zaman veremeyeceklerini ancak yakın zamanda gerçekleşmesini beklediklerini aktardı.

Ergün ayrıca, Şangay Shenhua ile Drogba arasındaki konunun Galatasaray için bir bağlayıcılığı olmadığını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı