Gazete Vatan Logo
Futbol G.Saray bileti kavgası!

G.Saray bileti kavgası!

Bursasporlu taraftarlar maç bileti almak için geceden sıraya girdiler.

G.Saray bileti kavgası!

Bursaspor ve Galatasaray arasında Haziran ayında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Final maçına bilet almak isteyen Bursasporlu taraftarlar gece yarısından sonra uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı taraftarlar aşırı alkol tüketiminden dolayı zaman zaman kavga ettiler.

Bursa Atatürk Stadı'nda 3 Haziran Çarşamba günü Bursaspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Final maçı biletleri sabah saatlerinde satışa sunulacağı için fanatik taraftarlar gişeler önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Bazı taraftarlar ise yanlarında getirdikleri battaniyelere sarılarak uyurken, bazı taraftarlar ise aşırı alkol tüketiminden dolayı zaman zaman kendi aralarında kavga etti.

Taraftarlarca yapılan tezahüratlar renkli görüntülere sahne oldu. Biletler, Kültürpark girişinde bulunan gişelerden saat 09.30 itibariyle satışa sunulmaya başlandı.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Yeşil-beyazlı taraftarlar, Atatürk Stadı önündeki PASSOLİG gişelerinden saat 09.30'da satılmaya başlanan 3500 adet bileti, kısa süre içinde aldılar. Türkiye Kupası final müsabakasını izleyecek olan taraftarların ödedikleri ücretler ise şöyle: Kapalı Tribün 150 TL, Maraton Tribünü: 100 TL, Kapalı Kale Arkası Tribünü: 50 TL.

Haberin Devamı