Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray Brezilya'ya çıkarma yaptı!

G.Saray Brezilya'ya çıkarma yaptı!

Brezilya’ya uçan İdari Menajer Cenk Ergün’ün, stoper ve forvet bölgeleri için birçok isimle görüşeceği öğrenildi.

G.Saray Brezilya'ya çıkarma yaptı!

Galatasaray’da transfer hareketliliği devam ediyor. Fenerbahçe ile yapılan ve penaltılarla kaybedilen TFF Süper Kupa finali sonrası soluğu Brezilya’da alan İdari Menajer Cenk Ergün’ün savunma ve hücum hattı için birçok isimle temasta bulunacağı ve bunlardan ikisinin transfer edileceği belirtildi.

Balanta transferindeki yüksek maliyet nedeniyle stoperde alternatiflere yönelen Cimbom’un, forvet için de yine ismi gizlenen bir oyuncunun peşinde olduğu ifade edildi.

Sarı-kırmızılıların, transferin biteceği 1 Eylül’e kadar 2 Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katacağı vurgulandı.

Beşiktaş’la yollarını ayıran ve Avrupa’da kulüp bulamayan Hugo Almeida da Galatasaray’ın gündeminde yer almaya devam ediyor. Portekizli golcünün Türkiye’deki temsilcisi Ümit Akbulut, Almeida’nın sarı-kırmızılı formayı giymek için ısrarlı olduğunu tekrarladı. Radyospor’a konuşan Akbulut, “Pazar gününe kadar süre var. Galatasaray’a transferi gerçekleşebilir. Olmazsa Katar ya da İngiltere Premier Lig takımlarından gelen teklifleri değerlendirecek” dedi.

Haberin Devamı

İngiltere’den Crystal Palace ve Katar’dan Al Sadd takımının Almeida’ya resmi teklif yaptığını da aktaran Akbulut, “Katar kulübü uçak biletlerini bile yolladı. Ancak geçen hafta Başkan Ünal Aysal, Hugo’yu aradı ve ‘Bekle, bu işi çözmeye çalışıyorum’ dedi. Bu nedenle Pazar gününe kadar bekliyoruz. Eğer Galatasaray’a transfer bu süre içerisinde gerçekleşmezse, Türkiye’den ayrılacak” ifadelerini kullandı.

(Skorer)