Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray'da korkutan sakatlık!

G.Saray'da korkutan sakatlık!

Galatasaray'ın yeni 10 numarası Younes Belhanda ve Eren Derdiyok, Diosgyor'la oynanan hazırlık maçında sakatlandı.

G.Saray'da korkutan sakatlık!

Galatasaray'ın Diosgyor ile oynadığı hazırlık maçında penaltıdan gol atan Belhanda, 41. dakikada oyundan çıktı. Tedbir amaçlı oyundan alınan Faslı oyuncunun yerine, Yasin Öztekin dahil oldu.

Belhanda 10 numarayı ilk kez giydi

Galatasaray'ın Fransa'nın Nice takımından kadrosuna kattığı Younes Belhanda, sarı-kırmızılı takımın Diosgyor ile oynadığı hazırlık maçında ilk kez 10 numaralı formayı giydi. Uzun süredir Wesley Sneijder'in terlettiği 10 numaralı formanın yeni sahibi Faslı oyuncu oldu.

Eren Derdiyok sakatlandı

Sarı kırmızılı takımın 2. golünü kaydeden Eren Derdiyok, 62. dakikada sakatlandı ve yerini Bafetimbi Gomis'e bıraktı.

G.Saray'dan açıklama

Galatasaray'ın, Macaristan 1. Lig ekiplerinden Györ ile oynadığı hazırlık maçında sakatlık geçiren Eren Derdiyok ve yeni transfer Younes Belhanda'nın MR'ı çekilecek.
Takım doktoru Yener İnce, müsabakanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, maçın çok sert geçtiğini belirterek, Eren ve Belhanda'nın darbeye bağlı sakatlıklar yaşadığını ifade etti.
Yener İnce, Eren Derdiyok'un aldığı darbe nedeniyle sol dizinin dönmüş olabileceğini, durumunun bu gece çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacağını bildirdi.
Belhanda'nın sol kalçasına aldığı sert darbe nedeniyle ciddi ağrısı olduğunu anlatan İnce, Faslı futbolcunun durumunun ciddi olmadığını düşündüklerini ancak her ihtimale karşı MR'ını çekeceklerini aktardı.

Haberin Devamı