Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray'da penaltı isyanı!

G.Saray'da penaltı isyanı!

Süper Lig'in 7. hafta açılış maçında Erzurumspor'u konuk eden Galatasaray, Rodrigues'le penaltı bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi.

G.Saray'da penaltı isyanı!

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Türk Telekom'da Erzurumspor'la karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılılar, müsabakanın ilk yarısında üstün bir oyun sergilerken, maçta penaltı tartışması yaşandı.

Mücadelenin 41. dakikasında Galatasaray atağında Garry Rodrigues, ceza sahası içerisinde İbrahim Akdağ'dan kurtulmak isterken, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Rodrigues ve G.Saraylı futbolcular penaltı beklerken hakem oyunu devam ettirdi.

Pozisyonun devamında konuk Erzurumspor'un korner atışı kazanmasıyla hakem Alper Ulusoy, Rodrigues'in pozisyonu için VAR hakemleriyle iletişime geçti. Ulusoy, VAR incelemesinin ardından oyunu devam ettirdi.

Dilmen: "Net penaltı"

Rodrigues'in pozisyonunu değerlendiren Dilmen, "Garry Rodrigues'in penaltısında penaltıyı vereceksin ve bir de sarı kart göstereceksin. Allah aşkına, bir de VAR'a baktın! Sen bakıyorsun iki göz, VAR bakıyor dört göz. Bu pozisyon tartışılmaz. Oyuncu rakibini çekmeyecek. VAR niye var? Hakem bunu görmeyebilir diye var. VAR'ı uygulayacaksınız. Eğer bu pozisyon sizin standartlarınıza göre penaltı değilse, iyi hakem değilsiniz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

NOT: GÖRÜNTÜ BEIN SPORTS'TAN ALINMIŞTIR