Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray'da transfer harekatı!

G.Saray'da transfer harekatı!

Alp Yalman’ın Sportif A.Ş.’nin başına getirilmesi ile yeni bir sayfa açan Sarı- Kırmızılılar, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Henüz hoca belli olmamasına karşın, stoper, ön libero, kanat ve forvet hattına takviye yapılması kararı alındı

G.Saray'da transfer harekatı!

Galatasaray’da takımın geleceği adına hala somut bir adım atmayan, ne hoca ne de yapılacak transferler konusunda bir arpa boyu ilerlemediği için eleştirilen başkan Dursun Özbek ve yönetimi nihayet düğmeye bastı. Alp Yalman’ın Sportif A.Ş.’nin başına getirilmesi ile yeni bir sayfa açan Sarı-Kırmızılılar, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Teknik direktörlük koltuğu için Flores, Sampaoli gibi isimleri düşünen; Fatih Terim’le görüşmek için de EURO 2016’nın bitmesini bekleyen Sarı-Kırmızılılar, transfer konusunda 4 mevkiye adam alınmasını kararlaştırdı.

Burak Yılmaz’ın Çin’e gönderilmesinin ardından ligin ikinci yarısında forvet sıkıntısı çeken Cimbom, öncelikle iyi bir santrfor transfer etmek istiyor. Yasin’in bu sezon beklentilerin altında kalmasıyla sol kanatta da üretken olmayan Aslan, hem Yasin’i forma savaşına sokacak hem de katkı sağlayacak bir kanat oyuncusu istiyor. Melo’nun boşluğunu Donk ile doldurma planı tutmayan ve bir de ön libero isteyen G.Saray, bu bölgeye de takviye kararı aldı. Son olarak tarihinin en çok gol yediği sezonu geride bırakan Aslan, Denayer’in ayrılmasıyla birlikte stoper transferi için de kolları sıvadı.

Haberin Devamı

(Habertürk)