Gazete Vatan Logo
Galatasaray Albayrak geri adım attı

Albayrak geri adım attı

Maç sonunda tartışılan skorbord olayına "Bunun sorumlusu kimse işine son vereceğiz" ifadelerini kullanan Albayrak bu sözlerinden geri adım attı.

Albayrak geri adım attı

Albayrak, maç sonu skorbordda yayınlanan görsel için, "Bunu kimin yaptığını araştırıyoruz. Bizim istemimizin dışında gelişmiş bir durum. Bunun sorumlusu kimse işine son vereceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

İşte Albayrak'ın son paylaşımı:

Galatasaray'ın açıklaması ise şu şekilde:

Bugün oynanan Galatasaray -Trabzonspor maçı sonrası stadyumdaki skorboard aracılığıyla yapılan yayın tamamen müze ile ilgili gereksiz bir tanıtım yazısıdır.

Trabzonspor ya da herhangi bir değerli rakibimiz hedef alınarak yapılmamıştır.

Yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilecek bu tanıtım yayından derhal kaldırılmıştır.

Bu gereksiz yayın ile ilgililer hakkında gereken soruşturmanın yapıldığını, herhangi bir kastımız olmadığını Trabzonspor camiası ve spor kamuoyuna samimiyetle bildiririz.

Galatasaray Spor Kulübü

Trabzonspor ise böyle tepki gösterdi:

Bu akşam Galatasaray ile Türk Telekom Stadyumu’nda oynadığımız karşılaşmanın ardından stadyumdaki skorbordda yansıyan ifadenin ne anlama geldiğini herkes gibi biz de merak ediyoruz. Galatasaraylı yetkililere soruyoruz: Hiçbir amaca hizmet etmeyen bu ifade hangi maksatla; hangi kurum ve şahıslar kastedilerek kullanılmıştır? Acilen cevap beklediğimizi belirtir, kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Haberin Devamı