Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray'dan Acun'a tepki

G.Saray'dan Acun'a tepki

4 Büyükler salon turnuvası yarışmasında Galatasaray’ın 4 yıldızlı logosunun bulunmaması taraftar arasında tartışma yarattı.

G.Saray'dan Acun'a tepki

Tv8’de yayınlanacak olan 4 Büyükler Salon Turnuvası için ünlü yapımcı Acun Ilıcalı 4 büyük kulüpten izin almıştı. Ancak Ilıcalı, programın tanıtımını hazırlarken kulüplerin logosunu kullandı. Logolarda yıldız bulunmaması geçen sezon 4. yıldızı alan Galatasaraylı taraftarlar arasında tartışma başlattı.

Acun Ilıcalı bu organizasyon için 4 kulübün yöneticileri ile görüştü. Ilıcalı ve yöneticilerin görüşmesinde pürüz çıkmadı. Galatasaray Kulübü de sosyal yönü olan bu proje için logosunun kullanılmasına izin vermişti.


Galatasaray logosunun yıldızsız kullanılmasının ardından sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterdi. Bu durumun ardından Galatasaraylı yöneticiler tekrar Ilıcalı ile bir görüşme yaptı ve 4 yıldızın kullanılmasını istedi. Acun da bu konuya olumlu yaklaştı ve tanıtımların değişeceği sözünü verdi.

4 büyükler salon turnuvası yarışmasında hazırlanacak tanıtımlarda takımların logolarında yıldızlarda yer alacak.


Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un unutulmaz futbolcularının kıyasıya bir rekabete gireceği 4 Büyükler Salon Turnuvası 2 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00’de Tv8’de başlayacak.

Haberin Devamı

(Scorcope)