Gazete Vatan Logo
Futbol G.Saray'dan ayrıldı! İşte yeni takımı...

G.Saray'dan ayrıldı! İşte yeni takımı...

Balıkesirspor Başkanı'nın daha önceden yalanladığı Sercan Yıldırım, takımın kampına katıldı

G.Saray'dan ayrıldı! İşte yeni takımı...

Balıkesirspor’da Başkan Tuna Aktürk’ün Gökhan Ünal ve Alanzinho’da olduğu gibi transferini yalanladığı Galatasaraylı Sercan Yıldırım dün geç saatlerde Bolu kampına katıldı. Sabah antrenmanına da çıkan yıldız futbolcunun bir yıllığına kiralandığı bildirildi. 18 yaşında Süper Lig’de Bursaspor formasını giyen, 2011’de 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray’a transfer olan 24 yaşındaki Sercan takıma girmekte zorlanınca önce Sivasspor, ardından Şanlıurfaspor’a kiralandı. Geçen sezon devre arasında Bursaspor’a dönen Sercan eski takımında da tutunamadı. Sercan, 27 Kasım 2013’te Galatasaray’ın 4-1 kazandığı kupa maçında Balıkesirspor’a 1 gol atıp, 2 asist yapmıştı.

Öte yandan Balıkesirspor, Bolu kampındaki ikinci hazırlık maçında Azerbaycan Süper Lig takımlarından Azal PFK’yı 2-1 yendi. İkinci yarıda oyuna giren Murat Gürbüzerol ve Burak Çalık’ın golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Konuk takımın golü Kostadinov’dan geldi. Kırmızı beyazlı takımın yeni transfer Alanzinho ise son 15 dakikada forma giydi. İlk hazırlık maçında Ermenistan’ın Alashkert takımına 2-0 yenilen Balıkesirspor cumartesi günü Mersin İdmanyurdu ile bir karşılaşma yapacak.

Haberin Devamı

BALIKESİRSPOR’DA MELO SESLERİ

Balıkesirspor’un Fransa 1’inci Lig takımlarından FC Evian Thonon Gaillard’ın Brezilyalı santrforu Tulio de Melo’yla anlaşma aşamasında olduğu iddia edildi. 29 yaşındaki futbolcu, 2003’te Atletico Mineiro’da profesyonel oldu ancak ilk sezonunda hiç forma giyemedi. Daha sonra kiralandığı Danimarka’nın AaB Aalborg takımında sezonu 19 maç 6 golle tamamladı. 2005 yılında Fransa’nın Le Mans UC 72 takımına transfer olan Melo, 2010-11 sezonunda Lille formasıyla Ligue 1 ve Fransa Kupası şampiyonluğu yaşadı. Geçen sezonun devre arasında FC Evian Thonon Gaillard takımıyla sözleşme imzalayan Brezilyalı futbolcu, kariyerindeki 216 profesyonel maçta 52 gol atıp, 12 asist üretti.

YENİ KAPTAN KULUSİC

Balıkesirspor’un Gençlerbirliği’nden transfer ettiği Ante Kulusiç, kırmızı beyazlı ekibin Alashkert ve Azal PFK maçlarında sahaya kaptan olarak çıktı. Yaklaşık 6 yıldır Türkiye’de top koşturan Kulusiç Türkçe’yi iyi derecede konuşuyor. Kulusiç Azal PFK karşılaşmasında ikinci yarıda oyundan çıkınca kaptanlık pazubandını Hasan Hatipoğlu taktı.

Haberin Devamı