Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray'dan büyük sürpriz!

G.Saray'dan büyük sürpriz!

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, sürpriz bir ismi kadrosuna katmak üzere...

G.Saray'dan büyük sürpriz!

Transfer döneminin bitmesine saatler kala Galatasaray'da taarruz başladı. Sarı kırmızılılar, transfer çalışmalarını hızlandırdı ve sürpriz bir ismin transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

Cimbom'un Napoli'de forma giyen 28 yaşındaki İsviçreli futbolcu Blerim Dzemaili'ye teklif götürdüğü ve transferde son aşamaya geldi. Sarı kırmızılı takım, Pandev ve Dzemaili için İtalyan kulübüne 3.5 milyon euro'luk teklifte bulundu.

Orta sahada görev yapan İsviçreli futbolcu, İtalya Serie A'da 2009'dan bu yana forma giyiyor. Dzemaili, Napoli'ye 2011 yazında 9 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

AYSAL: DZEMAILI VE TARIK'LA ANLAŞTIK

Ünal Aysal, Şampiy10'a yaptığı açıklamada, "Dzemaili ve Tarık Çamdal ile anlaştık. Pandev için de uğraşıyoruz. Onun durumu akşam belli olur." ifadelerini kullandı.

İTALYA BASINI: PANDEV VE DZEMAILI G.SARAY YOLUNDA
Galatasaray'ın bu transfer hamlesi İtalya basınında da gündeme geldi. Ünlü gazeteci Gianluca Dimarzio'nun verdiği habere göre de sarı kırmızılı takım, Pandev ve Dzemaili için Napoli'yle görüşmeler yapıyor. İki taraf arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği ve önümüzdeki saatlerde transferlerin resmileşebileceği belirtildi.
Blerim Dzemaili ve Goran Pandev, İstanbul'a ne zaman geliyor?
İtalyan basını her iki futbolcunun da 1 Eylül'de İstanbul'da olacağını yazdı. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin raporu doğrultusunda listeye alan oyuncuların Galatasaray'ı güçlendireceği kaydedildi.
"Prandelli'den 2 önemli transfer" başlığıyla verilen haberde 'Pazartesi günü imzalar atılacak' denildi
Öte yandan Dzemaili için birçok Serie A kulübünün devrede olduğu ancak en ciddi taliplisi AC Milan'ın da 3 milyon euro vermemesi sebebiyle transferi sonlandıramadığı yazıldı.
Her iki futbolcunun da sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Eskişehir'den Tarık açıklaması
Öte yandan transfer döneminin sona ermesin saatler kala Galatasaray son bir hamle daha yaptı ve Eskişehirspor'da forma giyen Tarık Çamdal'ın transferini bitirdi. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın dün gece yaptığı açıklamanın ardından bugün öğlen saatlerinde harekete geçen ve Hoşcan ile telefonda görüşen Aysal, talep edilen 6 milyon avroluk bonservis bedelini 4.5 milyon avroya inmdirmeyi Umut Gündoğan takası ile başardı.
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç da, "Galatasaray ile Tarık Çamdal için her konuda anlaştık." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı


Haberin Devamı