Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray iki ismi bitirecek

G.Saray iki ismi bitirecek

Tarık konusunda beklemede kalan Aslan, Mevlüt Erdinç’in transferi için yeniden atağa geçti, Saint Etienne ile yeniden pazarlığa oturdu

G.Saray iki ismi bitirecek

Galatasaray’ın yılan hikayesine dönen Tarık Çamdal transferi askıya alındı. Es-Es’in Tarık Çamdal ile beraber Erkan Zengin için 7 milyon euro istediği ve bu rakamın çok abartılı bulunduğu belirtildi.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan Tarık Çamdal için ayrıca Galatasaray’dan Umut Gündoğan’ı, Trabzonspor’dan ise Emre Güral’ı istediklerini söyledi. Hoşcan iki kulübe de haftabaşına kadar süre verdiklerini söyledi.

Galatasaray bu transfer harekatını durdururken, gözünü yeniden Mevlüt Erdinç’e çevirdi. Saint Etienne’de forma giyen 27 yaşındaki golcü futbolcu için Fransızlarla pazarlıkların yeniden başladığı belirtildi.

Cim-Bom’un, Mevlüt Erdinç için 4.5 milyon euroya kadar çıktığı ifade edildi. Forvet hattını Mevlüt’ü alarak tamamlamayı planlayan sarı-kırmızılılar, yabancı kontenjanın açılması durumunda savunmaya takviye yapmayı planlıyor.

Bu arada sarı-kırmızılıların gündemindeki bir diğer isim olan Kayseri Erciyessporlu Yasin için taraflar anlaşma noktasına geldi. İlk aşamada 5 Milyon euro isteyen Erciyes ekibinin 2 milyon 750 bin euroya kadar indiği belirtildi. (skorer)

Haberin Devamı