Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Galatasaray'ın gelecek sezon sportif direktörü...'

'Galatasaray'ın gelecek sezon sportif direktörü...'

Skorer TV'de yayınlanan 'Derbi Özel' programında son gelişmeler masaya yatırıldı. Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Sarı-Kırmızılı ekibin gelecek sezonki sportif direktörünü açıkladı.

'Galatasaray'ın gelecek sezon sportif direktörü...'

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de Sarı-Kırmızılı takımın gelecek sezonki spor direktörünü açıkladı.

Ezgi Toper'in sunduğu, Kerem İnan'ın konuk olarak katıldığı programda derbi öncesi son gelişmeler masaya yatırıldı. Skorer'in edindiği bilgiye göre gelecek sezondan itibaren Cenk Ergün sportif direktör olarak görev yapacak. Emre Belözoğlu ile sportif direktörlük kursuna giden Cenk Ergün, önümüzdeki sezon itibariyle göreve başlayacak.

"KİLİT İSİMLER SNEİJDER VE QUARESMA"

Derbi hakkında açıklamalar yapan Galatasaray'ın eski kalecisi ve yorumcu Kerem İnan, derbinin kaderini belirleyecek iki ismin Sneijder ve Quaresma olduğunu ifade etti.

Kadroya yönetme ve coşkuyu sağlama açısından Riekerink'in yetersiz olduğunu vurgulayan İnan, Beşiktaş maçında dolu tribünlerin de etkisiyle Galatasaray'ın daha coşkulu bir oyun oynayacağını dile getirdi.

İnan, Podolski'nin takımdan ayrılak olması hakkında ise 'Sneijder etkisi yaratmadı fakat alacağını aldı Galatasaray Podolski'den. Yerinde oynatılabilseydi biraz daha kendine ait özelliklerini ön plana çıkarabilirdi." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Öte yandan Kerem İnan, Ünal Aysal'ın maça gelecek olmasının yönetim için bir baskı unsuru oluşturacağını ifade etti.

"DEMBELE'Yİ RİEKERİNK İSTEMEDİ"

Galatasaray'la adı anılan Dembele'yi Riekerink'in istemediği belirten Dindar ise, "Podolski'yi oynatma sevdası yüzünden Dembele Galatasaray'ın elinden kaçtı. Şimdiki değeri 50 milyon euro." açıklamasını yaptı.

KAYNAK: SKORER