Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray isteyince 1 saniye bile düşünmedim

G.Saray isteyince 1 saniye bile düşünmedim

Floortje Meijners sarı kırmızılıları seçmesinin kendisi için zor olmadığını söyledi

G.Saray isteyince 1 saniye bile düşünmedim

G.SARAY Daikin’in yeni sezonda İtalya'nın R.N. Piacenza’dan kadrosuna kattığı Hollandalı smaçör Floortje Meijners, sarı-kırmızılılara transferinin kendisi için hiç de zor olmadığını söyledi. G.Saray’a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten 27 yaşındaki yıldız, "Menajerimden G.Saray, seninle ilgileniyor haberi gelince çok mutlu oldum. İlk etapta kulüple menajerim iletişimdeydi. Daha sonra bende bu iletişim ağına dahil oldum.

SÜREÇ çok hızlı gelişti ve hiç tereddüt etmedim. 4 senedir İtalya'daydım. 3 şampiyonluk kazandım. Evet orası çok güzeldi ve çok da mutluydum ama benim için orada geçirdiğim zaman yeterliydi. Artık, yeni bir ortam, yeni insanlar, yeni bir iletişim ve yeni bir motivasyona ihtiyacım vardı. Tam o sırada G.Saray'a transferim gerçekleşti, benim için de çok güzel oldu.

‘ÇÖZÜLDÜK’

İTALYA'DAN ayrılma kararı almamdaki süreçte, benden önce antrenör Giovanni Caprara takımdan ayrıldı. Daha sonra oyuncular da bu kararın ardından ayrılmaya başladı. Ve takım olarak bir çözülme yaşadık. Ama yine de kalabilirdim orada. Ancak takımın çekirdeğinin değiştiğini, kökünün değiştiğini görmeye başladım. Evet kalsaydım Şampiyonlar Ligi'nde oynacaktım. Ama orada bir çözülme yaşandı. Şu andaki takımın Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya hazır olmadığını da söylemiyorum. Ama geçen sezondan bambaşka bir takım var şu an orada" diye konuştu.

Haberin Devamı

'Yenilerle tecrübe alışverişi yapıyoruz'

YAŞI genç olmasına rağmen kulüpteki en deneyimli oyunculardan biri olduğunu hatırlatan Ezgi, "Yeni gelen oyuncularımız var. Daha maçlar başlamadığı için nasıl bir taraftarla karşılaşacaklarını bilmiyorlar. Ayrıca gelen yıldız oyuncularla da tecrübe alışverişimiz oluyor" ifadelerini kullandı.
'Enerjik bir takımız'
"HEDEFİM her zaman en iyisini yapmaktır" diyen Meijners, çok enerjik bir takıma geldiğini söyledi. Hollandalı şöyle devam etti: "O ruh, o kazanma isteğine olan açlığı ben de onlarla birlikte hatırlıyorum. Takımda yaşlı olmaktan pek hoşlanmıyorum. Centoni, Barbolini, Bosetti ve Özgenur'un dönmeleriyle tam bir takım olacağız."
Ezgi: Avrupa'da kupa istiyoruz
G.SARAY Daikin'in 22 yaşındaki smaçörü Ezgi Arslan Güç, ligde ve Avrupa'da kulüplerine yakışır şekilde mücadele edeceklerini söyledi. Güç, "Şu an için takıma katılmayan oyuncular var. Genç ve ateşli bir takımız, heyecanlı oyuncularımız var, istekliyiz.
LİGDEKİ öncelikli hedefimiz play-off oynayıp takımımızı finale taşımak. Bu sene de Cev Cup'ta mücadele edeceğiz. Kulübümüz adına Avrupa'da kupa kazanmak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı