Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'ın El'inden kurtulamıyor

Aslan'ın El'inden kurtulamıyor

Sarı-kırmızılılar Akhisar'ı deplasmanda mağlup ederek 5. sıra için umutlandı.

Aslan'ın El'inden kurtulamıyor

G.SARAY iyi oynamadığı, hakemin kararlarının tartışmaya açık olduğu Akhisar deplasmanından hayati 3 puanı alarak İstanbul’a döndü. UEFA cezasını bir sene olarak çekmek için mücadelesini sürdüren sarı-kırmızılılar Osmanlı’nın kaybetmesiyle arasındaki puan farkını bire indirdi.

KUPA finalinde F.Bahçe ile karşılaşacak olmasının yanı sıra ligi de beşinci bitirtip işini sağlama almak isteyen G.Saray artık haftaya da kazanması durumunda Osmanlı’nın puan kaybını bekleyecek. Bu yüzden Akhisar galibiyeti tam anlamıyla altın değerindeydi..

CÖMERT RODALLEGA

MAÇA gelecek olursak futbol anlamında çok da bir şey yoktu. İki tarafta bitse de gitsek modundaydı. İlk dakikalarda ev sahibi biraz daha istekli gibi gözüktü. Rodallega 5’te ve 10’da bulduğu iki net pozisyonu cömertçe harcadı. İlk yarının son dakikasında ise Suat Arslanboğa çok tartışılacak bir karara imza attı. Ceza sahası içinde Douglas’ın elle oynadığını söyledi ve penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Selçuk durumu 1-0 yaptı.

İKİNCİ yarıda ise Ahmet Cebe, Yasin’in içeri kestiği topa elle müdahale edince hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. İlk golün sahibi kaptan Selçuk İnan, farkı ikiye yükseltirken Douglao 90’da ağları sarsıp maçın skorunu 2-1 olarak belirledi.

Haberin Devamı