Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray, Rıdvan Dilmen'i mahkemeye veriyor!

G.Saray, Rıdvan Dilmen'i mahkemeye veriyor!

Galatasaray, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'e dava açtığını açıkladı.

G.Saray, Rıdvan Dilmen'i mahkemeye veriyor!

Galatasaray, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen hakkında Yüzde Yüz Futbol programındaki sözlerinden dolayı hukuki süreç başlatacağını açıkladı.

G.Saray'dan yapılan açıklama şöyle;

'Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in 4 Kasım 2017’de NTV’de yayınlanan “Yüzde Yüz Futbol” Programı’nda sarf ettiği ve kanunsuzluk iması taşıyan sözlerinden dolayı hukuki süreç başlatacağımızı kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.'

Rıdvan Dilmen, F.Bahçe - Osmanlıspor maçının ardından yorumcusu olduğu programda "Dursun beyi ve Tudor'u tebrik ediyorum. Gittiler ve çatır, çatır oyuncuları aldılar. Bonservis olarak sorun yaşadıklarında bir formül ürettiler. Kanunsuz bir şey yaptılarsa bilemiyorum." ifadelerini kullanmış ve sosyal medyada Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekmişti.
Yayına bağlanıp o sözleri için açıklama yapmıştı
Tepki çeken açıklamanın ardından Kırmızı Çizgi adlı programa telefonla bağlanan Dilmen, "Koskoca Galatasaray Kulübü'ne edepsizlik, ahlaksızlık yapacak bir adam değilim hiçbir zaman olmadım. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biridir. Farkında olmadan bir cümle kullandıysam (kullandığımı da düşünmüyorum) özür dilemesini de bilirim" dedi.

Haberin Devamı