Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray sandık başında

G.Saray sandık başında

G.Saray Kulübü, yeni başkanını seçmek üzere bugün sandık başına gidiyor...

G.Saray sandık başında

G.Saray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak olan oy verme işlemi 15.00’te sona erecek ve ardından başkanı belirleyecek oy sayımına geçilecek.

98. dönem yönetimini seçmeye hazırlanan G.Saray, 18. kez olağanüstü seçim için de sandık başında. Aidatlarını yatıran 6 bin 815 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçim toplam 15 sandıkta yapılacak.

14 Mayıs 2011’de görevi Adnan Polat yönetiminden devralan Ünal Aysal, 34. başkan olarak kulübün tarihine geçerken divan kurulu toplantısında kendisine yapılan muhalefetin ardından seçim kararı almış ve sonrasında da aday olmayacağını duyurmuştu...

AYSAL’IN aday olmayacağını duyurması ile birlikte başkan adayı olabilecek isimler üzerinde de çalışmalar başlarken camianın duayenlerinden Alp Yalman ile Duygun Yarsuvat, başkanlık için öne çıktı..

YARSUVAT, listesine Ünal Aysal yönetiminden de isimler dahil ederken mayıs ayında yapılacak seçime kadar görevde kalacağını ve ardından seçime gideceğinin de her fırsatta altını çizerek adaylığını duyurdu...

Haberin Devamı

YALMAN yönetiminde ise Adnan Polat dönemi yöneticilerinden bazıları yer alırken Yalman ise Yarsuvat’ın aksine mayıs ayında seçim gibi bir düşüncesi olmadığını ve göreve devam edeceklerini sık sık tekrarladı.

AYSAL'IN VEDASI

2011’İN mayıs ayında yapılan seçimde Ünal Aysal, 2 bin 998 oy ile kulüp tarihinin en fazla oy alan başkanı unvanı ile göreve başladı. 22 Haziran 2013’te bir seçimi kazanan Aysal geride kalan 41 ayda sportif anlamda önemli başarılara da imza attı.. 2 lig şampiyonluğu 2 TFF Süper Kupa ve 1 kez de Türkiye Kupası’nı müzesine götüren futbol takımı Şampiyonlar Ligi’nde ise 1 kez çeyrek final oynayıp geçtiğimiz yıl da 2. turu gördü...
AYSAL, potada ise kulübe altın yıllarını yaşattı... 23 yıl aradan sonra erkeklerde gelen şampiyonluk ile kadınlarda geçen sezon lig, kupa ve Avrupa şampiyonluğu Aysal’ın başarı hanesine yazıldı.