Gazete Vatan Logo
Futbol G.Saray taraftarına uyarı!

G.Saray taraftarına uyarı!

GS Bonus'u olmayan TT Arena'ya gidemeyecek!

Galatasaray Kulübü'nün, Denizbank ve Garanti Bankası işbirliği ile gerçekleştirdiği GS Bonus Taraftar Kredi Kartı faaliyete geçti.

Taraftarlara, Türk Telekom Arena'da (TT Arena) girebilme imkanı da tanıyacak olan kartın tanıtımı, kulüp başkanı Adnan Polat, başkan yardımcısı Yiğit Şardan, Denizbank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, teknik direktör Frank Rijkaard, antrenör Johan Neeskens ile futbolculardan Servet, Leo Franco, Nonda, Emre Aşık ve Emre Güngör'ün katılımıyla Four Seasons Otel'de yapıldı.

Başkan Adnan Polat, 6 aydır bu proje üzerinde çalıştıklarını belirterek, işbirliği nedeniyle Denizbank ve Garanti Bankası'na teşekkür ederek başladığı konuşmasında, 'Türkiye'de toplumun yüzde 86'sının futbolla ilgilendi söyleniyor. Galatasaray'ı tutan taraftarların, son yıllarda kamuoyu araştırmalarında yüzde 35 ile 40 arasında gözüküyor. Bu da 25 milyon taraftarımız olduğunu gösterir' dedi.

Taraftardan kendilerine destek vermelerini isteyen Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Bizden beklentiler çok yüksek. Bugün, UEFA Avrupa Ligi'nde veya Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımlarından başarı bekleniyor. Ama bakıldığında bu kulvardaki rakiplerimizin 200-250 milyon dolar bütçeleri var. Biz de futbola 50-60 milyon dolar harcıyoruz. Bu bütçe rakiplerin 6'da 1'i kadar. Bu oranı düşürmeliyiz. Taraftarın bu hizmetlerden yararlanarak bize destek olması lazım. Tüm taraftarlarımızdan beklentim; biz pası atıyoruz, onların gol yapması. Pası atıyoruz, golü atsınlar. Bu taraftar kartımızı edinmelerini istiyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel günler göreceğiz.'

Başkan Polat, bir soru üzerine, Galatasaray'da kayıt dışı bir iş olmadığını belirterek, 'Bizim kulübümüzde kayıt dışı bir şey yok. Her türlü faaliyetimiz kayıtlı' ifadesini konuştu.

Polat, kuşak olarak krizlerin içinde büyümeleri nedeniyle, 'Bu nedenle kriz yönetimi için danışmanlık ihtiyacını duymadık. Giderleri azaltıp, gelirleri artırmaya çalıştık. Nakit akışımızı düzenlemeye çalıştık. TT Arena'nın yıllık geliri 60 milyon dolar olarak görüyoruz. Konsolide gelirimiz ise şu an 100 milyon dolar civarında' şeklinde konuştu.


ŞARDAN: 'GS BONUS'U OLMAYAN TT ARENA'YA GİDEMEYECEK'

Yiğit Şardan, GS Bonus'u olmayan taraftarların gelecek yıl açılacak Türk Telekom Arena'ya giremeyeceğini açıkladı.

GS Bonus kartının taraftarlara hiç ek külfet getirmeyeceğini belirten Şardan, şunları kaydetti:

'Galatasaray Bonus, 1200 şube, 3524 ATM ve 380 bin iş yerinde geçerli olacak. GS Bonus Kredi Kartı dünyada bir ilk, aynı zamanda taraftar kartı, kombine bilet yükleme özelliğine sahip bir akıllı kart. Bu kartın üzerindeki numara sayesinde taraftarlarımız kulüple ilişkiye girebilecekler. Bonus'un sağladığı bütün imkanları Galatasaraylılara sağlıyor, ama bununla kalmıyor. GS Bonus kartı olmayan TT Arena'ya giremeyecek. Bu kartla stada girilecek ve tüm harcamalar bu kartla yapılacak. GS Store'larda özel indirim ve taksit sağlayacak. Kombine bilet almak isteyen taraftarlarımız bu kartla 12 taksitle edinebilecek.'

Yiğit Şardan, bugünden itibaren kartın alınabileceğini, bütün operatörlerden 5110'a mesaj atılarak veya Denizbank ve Garanti Bankası şubelerinden GS Bonus Kartı'nın elde edilebileceğini söyledi.


4 YILIN SONUNDA 1 MİLYON GS BONUS KARTI

Yiğit Şardan, projeyle 4 yılın sonunda 1 milyon GS Bonus Kredi Kartı'na ulaşmayı düşündüklerini ifade ederek, 'Bu sayıya ulaştığımızda yıllık 35 milyon lira gelir elde etmiş olacağız. Galatasaray bu geliri elde ederken taraftarların cebinden 1 kuruş dahi çıkmayacak' ifadesini kullandı.

Taraftarın kartı 3 ay içinde aldıkları takdirde, ilk yıl için kart ücreti ödemeyeceklerini anlatan Şardan, bir soru üzerine de futbolcuların para almadan kartın reklam filminde oynadığını söyledi.

Öte yandan, Deniz Bank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş ise Türkiye'de spor endüstrisinin ekonomik değerinin 6 milyar dolar olduğunu, nüfusunun yüzde 86'sı futbolla ilgilen bir ülke için bu değerin az olduğunu kaydetti. Ateş, TT Arena'da kullanılacak kartlarda dokunmadan geçme sisteminin uygulanacağını, bunun da dünyada ilk olacağını söyledi.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin ise 'Bonus Kart olarak 10 yıldır insanların günlük yaşamına giren marka olmayı hedefledik. Bu kartı aldıkları takdirde Galatasaray'a destek vermiş olacağız. Galatasaray da elde ettikleri gelirlerle daha iyi alt yapılar ve daha iyi sporcular yetiştirecek' şeklinde konuştu.


RIJKAARD, OYUNCULARIN YETENEĞİNE ŞAŞIRDI

Teknik direktör Rijkaard ise kartın tanımının yapıldığı reklam filminde oynayan futbolcuların, oyunculuk yeteneklerine şaşırdı.

Rijkaard, Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu belirterek, 'Büyük kulüpler her zaman büyük taraftarlara sahiptir. Taraftarlarımızın bize bu şekilde desteklemesi çok önemli. Umuyorum ki en kısa sürede taraftarlarımız Bonus Kart'a sahip olacaktır. Ben çoktan aldım bile Bonus kartımı' dedi.

Reklam filmiyle ilgili yaptığı açıklamayla salondakileri güldüren Rijkaard, şunları söyledi:

'Bu zamana kadar oyuncularımın çok yetenekli futbolcular olduğunu biliyordum. Ama bugün çok güzel bir reklam seyrettim, beni biraz daha şaşırttılar. Kendilerini tebrik ederim, Nonda'nın güzel dans edebildiğini biliyordum. Leo Franco ise beni çok şaşırttı. Özellikle Türkçe konuşmaları da şaşırttı.'


REKLAMLARDA ARDA YOK

Katılımcıların oldukça beğendiği GS Bonus Kart reklamlarında, takımın kaptanı Arda'nın olmaması dikkat çekti.

Başkan Adnan Polat, reklamlarda Gökhan Zan, Servet, Keita, Nonda, Emre Aşık ve Leo Franco oynarken, Galatasaray'ın en popüler oyuncusu Arda'nın olmamasını, 'Hep Arda mı oynayacak, biraz da başkası oynasın' diye değerlendirdi.


GS BONUS KART

Classic, Gold ve Platinium olmak üzere 3 farklı kart tipi ve 2 ayrı kart görseli bulunan GS Bonus, Bonus Card'ın mevcut bütün özelliklerini taşıyor ve kart sahipleri Bonus'un tüm kampanyalarından yararlanabiliyorlar.

Master Card Paypass altyapısı ile temassız ödeme özelliğine de sahip olan GS Bonus Card, 35 TL ve altındaki ödemeleri bozuk para taşımadan, hızla ve güvenle gerçekleştirmeye imkan veriyor.

GS Bonus Card'ın sunduğu ayrıcalıklar dünyasına girenler, şu imkanlardan faydalanabilecek:

-Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın, Turkcell Süper Lig, Avrupa kupaları ve Türkiye Kupası'nı kapsayan tüm iç saha maçlarına, biletlerin satışa sunulduğu ilk 2 gün öncelikli bilet satın alma hakkına sahip oluyor.

-GS Store'larda sadece kart sahiplerine özel kampanyalardan ve indirimlerden yararlanabiliyor; ayrıca 100 TL'lik alışverişlerine anında 20 TL Bonus ve 8 taksit imkanına kavuşabiliyor.

-Çekilişlerle, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularının yer alacağı özel organizasyonlara katılma hakkına sahip oluyor, oyuncularla tanışma, oyuncularla birlikte özel tribünde maç izleme, yurt dışı maçlara takım uçağı ile seyahat etme, imzalı formalar, antrenmanları izleme, oyuncularla yemek ve benzeri gibi birçok rüya hakları kazanma fırsatları.

-İçinde GSMobile, GS Bilyoner ve GS TV'nin de yer aldığı Galatasaray dünyasına özel tüm kampanyalardan öncelikli ve indirimli olarak faydalanabiliyor, Galatasaray Dergisi'ne indirimli abone olabiliyorlar.

Haberin Devamı