Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray yeni kalecisini buldu

G.Saray yeni kalecisini buldu

Galatasaray, Fernando Muslera'nın yedeği olabilecek kaleciyi Sırbistan'da buldu.

G.Saray yeni kalecisini buldu

Cimbom, Kızılyıldız’ın 19 yaşındaki file bekçisi Predrag Rajkovic’in işini bitirmek için düğmeye bastı. Sırbistan Genç Milli Takımı’nın kalesini de koruyan oyuncunun gelecekte Galatasaray’ın 1 numarası olabileceği ifade edildi. Rajkovic’e yıllık 500 bin euro verilmesi planlanıyor.

Galatasaray, Fernando Muslera’nın yedeği olabilecek ve ileride Galatasaray’a uzun yıllar hizmet edecek genç yeteneği Sırbistan’da buldu. Cimbom, Kızılyıldız’ın 19 yaşındaki kalecisi Predrag Rajkovic’in işini bitirmek için düğmeye bastı.

2 milyon euroluk bonservisi ile Sırp ekibinin en pahalı ismi durumunda olan 1.91’lik eldivenle ilgili raporların olumlu olduğu ve transferinin bitme aşamasına geldiği belirlendi.

TAFFAREL DE ONAYLADI

Kaleci antrenörü Taffarel’in de onayladığı bu transfer için teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da olumlu düşünceye sahip olduğu ifade edildi. Sırbistan Genç Milli Takımı’nda da forma giyen ve çok büyük potansiyel olarak gösterilen Rajkovic’in Muslera’nın satılması durumunda Galatasaray’ın 1 numarası olarak rahatlıkla oynayabilecek düzeye geleceği belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray için bu transferi cazip kılan noktalardan biri de Rajkovic’e ödenecek rakamın düşük olması... Yetenekli kaleciye 500 bin euro ödenmesinin planlandığı dile getirildi. Transferin birkaç gün içinde netliğe kavuşması bekleniyor.

GENÇLEŞİYORLAR

Galatasaray’ın 19 yaşındaki eldiveni listesine almasındaki faktörlerden biri de, takımın artan yaş ortalamasının düşürülmek istenmesi... Cimbom, bu çerçevede Jose Rodriquez ve Lionel Carole gibi isimleri de kadrosuna katmıştı.

(Skorer)