Gazete Vatan Logo
Süper Lig G.Saray yorumcuların yüzlerini kızarttı

G.Saray yorumcuların yüzlerini kızarttı

Galatasaray'a şampiyonluk yarışında şans tanımayan ünlü spor yorumcuları Rıdvan Dilmen, Mehmet Demirkol ve Sergen Yalçın yanıldı.

G.Saray yorumcuların yüzlerini kızarttı

Başta Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın ve Mehmet Demirkol olmak üzere bazı ünlü yorumcular Beşiktaş'ı favori gördüklerini sezon boyunca sık sık dile getirmişti ancak tahminleri tutmadı.

İşte yorumcuların sezon boyunca yaptığı o açıklamalar:

Rıdvan Dilmen

''ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI BEŞİKTAŞ''

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın 1-0'lık Balıkesir galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada şunları söylemişti: ''Beşiktaş'ın zorlanması çok doğal. Geçen hafta Eskişehir'de iki maçlık efor sarfettiler ve ardından Londra'da yüksek tempolu bir maç oynadılar. 3 deplasman maçını kazanması çok önemli. İç sahadaki sıkıntısını çözerse Beşiktaş, görünen o ki şampiyonluğun en büyük adayı.''

Sergen Yalçın

Sezon başında yorumculuk yapan, daha sonra Sivasspor'un başına geçen Sergen Yalçın ise Galatasaray' şans tanımamıştı.

''G.SARAY'IN İŞİ ZOR''

Genç teknik adam, ''Şampiyonluk konusunda Beşiktaş ve F.Bahçe'yi daha önde görüyorum. G.Saray'ın işi zor.'' demişti.

Mehmet Demirkol

1 NUMARALI ADAYIM BEŞİKTAŞ

Ntvspor'un bir başka yorumcusu Mehmet Demirkol da tahmini tutmayan bir başka yorumcu oldu.

Haberin Devamı

Demirkol sezon boyunca Beşiktaş'ın 1 numaralı şampiyonluk adayı olduğunu söylemişti.

İşte Demirkol'un o açıklamaları:

Mehmet Demirkol, ''Spor Servisi'' programında yaptığı açıklamada, ''Benim 1 numaralı şampiyonluk adayım Beşiktaş. Fenerbahçe ile Galatasaray 10 yıldır dövüşüyorlar. Beşiktaş akıllı davranabilirse sürekli boğuşan birbirlerine zıt iki kutup arasından sıyrılabilir. Yani biz bundan 10 yıl sonra bir bakarız Beşiktaş tek başına kalmış. Olur mu öyle demeyin. Benim babam maça giderken en fazla taraftar Beşiktaş ile Fenerbahçe'de varmış, Galatasaray'ın yokmuş. Bunlar değişir. Beşiktaş doğru adımlar atarsa -ki öyle görünüyor- bu çarpışmanın içinden çıkabilir.'' demişti.