Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'a Carole müjdesi!

Galatasaray'a Carole müjdesi!

Geçtiğimiz hafta Mariano’yu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar bu hafta da Sofiane Feghouli ve Gianelli Imbula transferlerini sonuçlandırmak istiyor.

Galatasaray'a Carole müjdesi!

TRANSFERDE hareketli bir hafta bekliyor sarı-kırmızılı kulübü. Geçtiğimiz hafta Mariano’yu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar bu hafta da Sofiane Feghouli ve Gianelli Imbula transferlerini sonuçlandırmak istiyor. Bu sebeple de idareciler kolları sıvadı. Feghouli için West Ham ile anlaşan ve oyuncuyu ikna etmeye çalışan G.Saray son olarak 3.2 milyon Euro’luk bir teklif sunmuştu. Oyuncu imza parası isterken bu konuda ikna çalışmaları ise sürüyor.

IMBULA transferinde ise artık son karar Stoke City’nin. Oyuncu G.Saray’a gelmek için prensipte anlaşırken İngiliz ekibinin Premier Lig dışında bir kulübe sıcak bakmaması işleri zorlaştıran bir detay. Yönetim bu konuyu aşmayı başarırsa Fransız orta saha da kadroya dahil edilecek.

ŞAKA DEĞİL! CAROLE TALİP

İSVEÇ ekibi Östersunds ile oynanan iki maçta da dökülen Lionel Carole yerine G.Saray sol bek arayışlarına çoktan başladı.
Fakat Fransız oyuncu için ülkesinden şaşırtan bir iddia geldi. Footmercato’nun haberine göre Marsilya ve Lyon 26 yaşındaki oyuncu için bir hayli istekli. 2015-16 sezonu öncesinde Troyes’ten 1.5 milyon Euro’ya alınan Carole için iki takımın da G.Saray’a teklif yapacağı iddia edildi.
SİNAN'A SAMPDORİA KANCASI
BİR süredir Benfica’nın radarında olan Sinan Gümüş’e Sampdoria da talip oldu. Portekiz kulübü son olarak 3.5 milyon Euro bonservis önerirken İtalyanların teklifi ise 4.5 milyon Euro. 23 yaşındaki oyuncu için resmi teklif henüz kulübe iletilmese de Sampdoria ilk etapta nabız yoklamak adına bu isteğini açıkladı.
ANCAK buradaki kilit nokta G.Saray’ın Sinan Gümüş’ü bırakmak istememesi. Sarı-kırmızılı yönetim, kadroda zorunlu olarak bulunması gereken yerli oyuncu sayısı nedeniyle Sinan’ı satmaya sıcak bakmazken Igor Tudor da özellikle farklı bölgelerde kullanabildiği Sinan Gümüş’ün bu sezon da kalmasını istiyor. Ancak yönetim son kararı Sampdoria’nın Sinan için yapacağı resmi teklif geldikten sonra verecek.

Haberin Devamı