Gazete Vatan Logo
Galatasaray Albayrak'tan Alan ve Pato açıklaması!

Albayrak'tan Alan ve Pato açıklaması!

Galatasaray Asbaşkanı Abdürrahim Albayrak Dubai dönüşünde havalimanında basın mensuplarına Alan ve Pato transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Albayrak'tan Alan ve Pato açıklaması!

Albayrak'ın yaptığı açıklama;
Birçok futbolcu ile görüştük. Alan ile çok önceden anlaştık, kulübü ile anlaştık. Herhangi bir pazarlık söz konusu değil. Her şey yolunda gidiyor. Alan'a da kulübüne de teşekkür ediyorum. Daha hiçbir şey yok, bekleyip göreceğiz. Her şey yolunda gidiyordu. Birden bire transferler yattı diye haberler çıktı. Bekleyip göreceğiz, arkadaşlar.
Pato'ya gelince kulübüne sonsuz teşekkür ediyorum. Bizi ağırladılar. Futbolcuyla bir saat başbaşa görüştük. Kendi kulübüyle içeride bir problem olduğunu onu çözmek istediğini söyledi. Biz Galatasaray için çalışıyoruz. Gereken transferleri yapacağız.

İşte Galatasaray'ın yaptığı açıklama;
Değerli Galatasaray Camiası,
Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.
Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir.
Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır.
Kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz.
Camiamıza saygıyla duyururuz.
Galatasaray Spor Kulübü

Haberin Devamı