Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'a ilaç olacaklar!

Galatasaray'a ilaç olacaklar!

Sinan Gümüş’ü Benfica’ya satmaya hazırlanan Galatasaray, kanatlara iki takviye birden yapacak. Zoran Tosic için geri sayıma geçen Sarı-Kırmızılılar, yaklaşık 1 aydır görüştüğü Feghouli’yi de açıklamaya hazırlanıyor

Galatasaray'a ilaç olacaklar!

Kadroyu büyük ölçüde revize etmeye hazırlanan ve şu ana kadar renklerine 4 isim bağlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına ara vermiyor. Sarı-Kırmızılılar kanat bölgesine yapılacak takviye sayısını 2’ye çıkarttı. Bunun en büyük sebebi ise Sinan Gümüş’ün satılacak olması. Gurbetçi futbolcuyla henüz yeni mukavele imzalamayan ve Benfica’nın ısrarlı tutumunu göz önünde bulunduran Cim Bom, Sinan’ın da kalmayı çok istememesi nedeniyle ayrılık kararı verdi. Benfica yaptığı teklifi 4 milyon Euro civarına çekerse genç futbolcu satılacak. Bu durumda 2 transfer yapılacak. Gündemdeki isimler ise belli: Feghouli ve Zoran Tosic.

Sorunu kulübüyle...

Feghouli ile görüşmeler yaklaşık 1 aydır sürüyor. Herhangi bir sıkıntı da bulunmuyor. Cezayirli kanat oyuncusunun bonservisi konusunda West Ham United ile anlaşma sağlandı. Ancak oyuncunun kulübüyle sıkıntıları var. Kendisine 1.5 milyon Euro’luk imza parası ödemesi gereken Londra ekibinden bu rakamı isteyen Feghouli, West Ham ile orta yolu bulursa Galatasaraylı olacak. Yönetim başarılı futbolcuya senelik 3 milyon Euro garanti ücret ödemeyi teklif etmişti. Feghouli’nin 4 senelik sözleşme imzalaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Bonservisi elinde

Zoran Tosic konusundaki gerçekleri ise önceki gün sadece FANATİK yazdı. Galatasaray, CSKA Moskova ile sözleşmesi sona eren Sırp futbolcuyla prensipte anlaştı. Bonservis maliyeti olmayan 30 yaşındaki kanat oyuncusuyla 2+1 yıllık mukavele yapılacak. Sarı-Kırmızılılar Tosic’e yıllık 2 milyon Euro ödemeyi planlıyor. Hücum hattının her iki kenarında oynayabilen Zoran Tosic, geçen sezon Rusya’da çıktığı 24 lig maçında 1 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu. Cim Bom önümüzdeki hafta içinde Tosic’in ismini açıklamaya hazırlanıyor.

(Fanatik)