Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz teklif!

Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz teklif!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz bir teklif geldi.

Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz teklif!

Transfer çalışmalarına hummalı bir şekilde devam eden Galatasaray yönetimi, takımdaki oyuncular ile ilgili de kararlar vermeye başladı.

Mbaye Diagne'yi satış listesine koyan Galatasaray'da Arabistan futbolundaki yolsuzluk iddiaları transferi çıkmaza sokmuştu.

Senagalli golcüden gelecek olan bonservis bedelini yeni transferlere kaynak olarak gören sarı-kırmızılılar, başka arayışlara girdi.Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz bir teklif geldi.

İtalyan devi Lazio'nun, Galatasaray'dan Yunus Akgün için temas kurmaya hazırlandığı öne sürüldü.Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Sergej Milinkovic-Savic'in transferinden 80 milyon euro gelir bekleyen Lazio'nun, takımın yeniden inşasına başladığı ve bir süredir yakından takip ettikleri Yunus Akgün için de temasa geçmeye hazırlandıklarını belirtildi.

Lazio Sportif Direktörü Igli Tare'nin gelen raporlar doğrultusunda Yunus Akgün'ün transfer edilmesi için karar aldığı ve bu transfer için 3 milyon euro bütçe hazırladığı bilgisi verildi.

Haberin Devamı

Lazio'nun Yunus Akgün'ün potansiyeline inandığı ve bu transferi ''uzun vadeli bir proje'' olarak gördükleri vurgusu yapıldı. (A Spor)