Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'a Malatya darbesi! Zirve karıştı...

Galatasaray'a Malatya darbesi! Zirve karıştı...

Spor Toto Süper Lig 16. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Evkur Malatyaspor'a konuk oldu.

Galatasaray'a Malatya darbesi! Zirve karıştı...

G.SARAY kayıpları oynadığı Malatya deplasmanında ilk yarıda yediği 2 golle mağlup oldu: 2-1. Geçen hafta İstanbul’da oynadığı Akhisar maçında olduğu gibi ilk yarıda yediği gollerden sonra bu sefer kimse sarı-kırmızılılar maçı çevirebileceğini düşünmedi. Çünkü G.Saray belki de bu sezonun en etkisiz futbolunu oynadı.

TUDOR’UN maçtan önce sistem değişikliği herhalde yine hafta boyu en çok tartışılacak konu olacak. Sistemlerin çok önemli olmadığını savunan Tudor’un herhalde oyuncularında nerede oynadıklarının pek önemli olmadığını düşmüyor ki neredeyse kimseyi pozisyonunda oynatmıyordu.

KARAMBOL GOLÜ

Sağ bek gibi oynayan Maicon, onun yanında oynayan Yasin belki de sahanın en kötüleriydi. Tabii defansın göbeğinde oynayan ve iki golde de hatası olan Denayer var tabii ki de!

ŞAMPİYONLUK isteyen G.Saray maçtaki ilk şutunu 31’de buldu o da kaleyi tutmadı. 38’de Cissokho’nun ortasını Denayer ıskaladı, Muslera çıkmadı Pererira ise arka direkte kafayı vurdu: 1-0. 43’te kullanılan kornerde Khalid rahat kafayı vurdu: 2-0.

Haberin Devamı

İkinci yarı daha ofansif oynamasına rağmen hücum anlamında kısır döngüden çıkmayan G:Saray tek sayısını karambolden buldu. 74’te kullanılan serbest vuruşta Gomis’in şutu savunmadan döndü, Ndiaye tamamladı: 2-1.

32 puanda kalan Galatasaray liderliği Medipol Başakşehir'e kaptırdı. Evkur Yeni Malatya ise puanını 19'a yükseltti.

Önümüzdeki hafta Galatasaray evinde Göztepe'yi konuk edecek. Yeni Malatyaspor ise deplasmanda Kayserispor ile kozlarını paylaşacak.