Gazete Vatan Logo
Galatasaray CANLI! Galatasaray - Akhisar

CANLI! Galatasaray - Akhisar

Spor Toto Süper Lig 15. hafta maçında Galatasaray evinde Akhisar'ı konuk ediyor.

CANLI! Galatasaray - Akhisar

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

MAÇIN İLK 11'LERİ:
STAT: Türk Telekom Stadı
HAKEM: Ümit Öztürk
SAAT: 19.30
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Ndiaye, Fernando, Belhanda, Feghouli, Yain, Gomis
TEKNİK DİREKTÖR: Igor Tudor
AKHİSAR BELEDİYESPOR: Lukac, Miguel Lopes, Caner, Mustafa, Kadir Keleş, Sissoko, Soner Aydoğdu, Aykut, Olcan, Onur, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk
MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u ağırlayacak.

Ligdeki son 3 deplasman maçını Trabzonspor (2-1), Medipol Başakşehir (5-1) ve Beşiktaş'a (3-0) karşı kaybederek hem önemli puan kayıpları yaşayan hem de bu sezon ilk kez liderlik koltuğunu kaptıran sarı-kırmızılı ekip, taraftarı önündeki başarılı performansını sürdürerek moral kazanmayı amaçlıyor.

Galatasaray'da Teleset Mobilya Akhisarspor müsabakası öncesi, menisküs ameliyatı geçiren Iasmin Latovlevici'nin forma giyme şansı bulunmazken, sakatlığı sonrası tedavisi devam eden Tolga Ciğerci'nin de oynaması beklenmiyor.

Haberin Devamı

Öte yandan, sarı-kırmızılı takımda Maicon ve Badou Ndiaye ise bu karşılaşma öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Süper Lig'de en son galibiyetini 8. haftada Trabzonspor karşısında alan Teleset Mobilya Akhisarspor ise çıkış peşinde...

Ligde 8. haftada Trabzonspor'u 6-1 yendikten sonra daha sonraki 6 müsabakada Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kalan, Medipol Başakşehir'e 2-1, Aytemiz Alanyaspor'a 4-0 yenilen Ege temsilcisi, Beşiktaş'la golsüz berabere kaldıktan sonra Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. Geçen hafta Evkur Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalan Teleset Mobilya Akhisarspor, son 6 maçta sadece 3 puan alabildi. Ege temsilcisi, 15. haftaya 19 puan ve averajla 9. sırada girdi.

Ligde son golünü 10. haftada Medipol Başakşehir karşısında 59. dakikada Paulo Henrique ile bulan Teleset Mobilya Akhisarspor, ligde 391 dakikadır gol atamıyor.

Teleset Mobilya Akhisarspor'da sakatlıkları bulunan Serginho ile Daniel Larsson maçta forma giyemeyecek. Abdoul Sissoko, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu ve Soner Aydoğdu sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

Haberin Devamı

Türk Telekom Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak mücadelede hakem Ümit Öztürk düdük çalacak.