Gazete Vatan Logo
Futbol Galatasaray - Antalyaspor: 5-0

Galatasaray - Antalyaspor: 5-0

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray kendi evinde Antalyaspor'u ağırladı. Kötü gidişata dur demek isteyen Aslan, Antalyaspor'a patladı. Sarı-kırmızılı ekip sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Falcao ile Taylan attığı 2 golle yıldızlaştı.

Galatasaray - Antalyaspor: 5-0

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray kendi evinde Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Antalyaspor karşısında etkili bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı

Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'ın gollerini 9. dakikada (Pen) ve 28. dakikalarda Falcao, 37. dakika ile 89. dakikalarda Taylan Antalyalı ve 82. dakikada Babel attı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 27'ye yükseltti ve maç fazlasıyla 5. sırada yer aldı. Antalyaspor ise 14 puanla 16. sırada kaldı.

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Volkan Ahmet Narinç, Hakan Yemişken

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo (Dk. 87 Emre Taşdemir), Seri, Feghouli (Dk. 75 Babel), Lemina, Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Falcao (Dk. 83 Adem Büyük)

Antalyaspor: Boffin, Nazım Sangare, Salih Dursun (Dk. 46 Mukairu), Celustka, Tarık Çamdal, Chico, Amilton, Ufuk Akyol, Hakan Özmert (Dk. 90 Yekta Kurtuluş), Doğukan Sinik (Dk. 79 Ribeiro), Leschuk

Goller: Dk. 10 (Penaltıdan) ve 28 Falcao, Dk. 37 Celustka (Kendi kalesine), Dk. 82 Babel, Dk. 89 Taylan Antalyalı (Galatasaray)

Haberin Devamı

Sarı kartlar: Dk. 15 Lemina, Dk. 62 Muslera (Galatasaray), Dk. 27 Doğukan Sinik, Dk. 43 Hakan Özmert, Dk. 56 Tarık Çamdal, Dk. 77 Nazım Sangare (Antalyaspor)