Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da antrenmanda kaza! Falcao'dan kötü haber...

Galatasaray'da antrenmanda kaza! Falcao'dan kötü haber...

Sarı-kırmızılıların sabah yaptığı antrenmanda Kerem ve Falcao kafa kafaya çarpıştı. İki oyuncu tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. Kolombiyalı yıldızın yüz kemiklerinde kırık tespit edildi. Kerem Aktürkoğlu'nun ise tedbir amaçlı olarak göz altında tutulacağı açıklandı.

Galatasaray'da antrenmanda kaza! Falcao'dan kötü haber...

Süper Lig'in 35. haftasında 17 Nisan Cumartesi günü Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da yapılan antrenmanda Kerem Aktürkoğlu ile çarpışan Radamel Falcao'nun yüz kemiğinde kırık meydana geldi.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, antrenmanda yaşanan kafa çarpışmasının ardından Ulus Liv Hospital'da tetkikleri gerçekleştirilen Radamel Falcao'nun yüz kemiklerinde kırık tespit edildiği belirtildi. Kolombiyalı oyuncunun bu akşam anestezi altında kapalı bir redüksiyon müdahalesi ile tedavisinin planlandığı kaydedildi.
Yapılan tetkiklerinde problem ile karşılaşılmayan Kerem Aktürkoğlu'nun ise tedbir amaçlı gözetim altında tutulacağı ifade edildi.
GÖZTEPE HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki idmanda, dün akşam ligin 34'üncü haftasında Fatih Karagümrük ile oynanan karşılaşmada tam süre alan futbolcular günü yenilenme çalışması yaparak geçirdi. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra gruplar halinde 5'e 2 pas oyunu oynandı. Antrenmanın devam eden bölümünde pas çalışması üzerinde durulurken, ana bölümünde dar alanda dayanıklılığa yönelik çift kale oyun oynandı. Son bölümde interval koşular yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
LINNES VE ARDA TEDAVİDE
Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Martin Linnes ve Arda Turan, günü tedaviyle geçirdi.
YEDLIN EN AZ 3 HAFTA YOK
Diğer taraftan, Fatih Karagümrük maçında Jeremain Lens'in müdahalesiyle sakatlanarak oyuna devam edemeyen DeAndre Yedlin'in yapılan tetkikleri sonrası sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık, kanama ve ödem tespit edildi. 27 yaşındaki ABD'li oyuncunun tedavisine başlandığı bildirildi.
Deneyimli sağ bekin sakatlığının Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil ve basketbolcu Jan Vesely ile benzer olduğu, en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda antrenmanda kaza Falcaodan kötü haber...