Gazete Vatan Logo
Galatasaray Gergin ortam mağlup Aslan!

Gergin ortam mağlup Aslan!

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında Galatasaray Odeabank, İspanya temsilcisi Baskonia'ya 103-80 yenildi.

Gergin ortam mağlup Aslan!

Bazı taraftarlar bir süredir aralarının açık olduğu Ergin Ataman’ı istifaya davet etti, tribünler karıştı ve bu ortam Baskonia’ya yaradı. İspanyol ekibi, hiçbir umudu kalmayan Cimbom karşısında rahat bir galibiyet aldı.

G.SARAY’DA son dönemde sakin bir gün geçmiyor. Camia her alanda yaşanan gerginlikler yüzünden artık tabiri caizse patlama noktasına geldi. Futbolda son iki sezondur yaşanan hüsran ve sürekli yapılan hoca değişiklikleri, başkan Dursun Özbek ve yönetiminin başarısız bulunup her ortamda istifaya davet edilmesi derken geçen hafta sonu yapılan mali genel kurulda yaşananlar adeta gerilimin zirve noktası olmuştu.
SARI-kırmızılı camianın futbol tarafında bunlar olurken basketbolda da sular durulmuyor tabii... Bu sezon THY Euroleague’de hüsran dolu bir sezon geçiren G.Saray Odeabank’ta başantrenör Ergin Ataman ile taraftarın arasında sinir harbi yaşanıyor bir süredir.
5 dakika dönmedi
İŞTE bu gerginlik dün patlama noktasına geldi. Baskonia’yı konuk edecek olan sarı-kırmızılılarda maçın başlamasına çok kısa bir süre kala taraftarlar, “Ataman istifa” ve “Herkes gider, biz kalırız, biz G.Saraylıyız” tezahüratları yaptı. Bunun üzerine Ataman soyunma odasına girdi ve maçtaki ilk molaya kadar, yaklaşık 5 dakika, geri dönmedi. Bu ortamda başlayan maçta Baskonia ‘krizi fırsata çevirmek’ dediğimiz şeyi yaptı ve 103-80’lik rahat bir galibiyet aldı.

Haberin Devamı