Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray beklemeye geçti

Galatasaray beklemeye geçti

Stoper transferinde G.Saray büyük mesafe katetti.

Galatasaray beklemeye geçti

Brezilyalı Maicon ile her konuda anlaşan ve Türkiye’ye gelmesi için ikna eden Aslan, kulübü Sao Paulo’nun istediği yüksek bonservis bedelini indirmek için büyük çaba harcıyor.

28 yaşındaki oyuncuyu son olarak puan başına bonuslara da ikna eden G.Saray, kulübünün istediği yüksek bedeli ise bonuslarla aşmaya çalışıyor. Sarı-kırmızılılar Maicon için 5 milyon Euro bonservis önerip bunu bonuslarla yükselten bir teklifi Sao Paulo’ya iletti ve yanıtı beklemeye geçti.

CLİCHY İÇİN 3 YILLIK İMZA

FRANSIZ oyuncu Gael Clichy için artık son aşamaya gelindi. Manchester City ile yollarını ayıran 31 yaşındaki sol bek için bonservis ödemeyecek olan G.Saray, oyuncu ile anlaşmaya da çok yakın. Bu hafta Clichy ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor.

G.SARAY, transferdeki ilk hamlesini bugün yapmak istiyor... Haftalardır yapılan çalışmaların sonrasında Bafetimbi Gomis ve Younnes Belhanda transferlerinde mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılılar bir pürüz çıkmaması halinde bugün iki oyuncu ile de kontrat imzalayacak.
BELHANDA VE GOMİS İMZAYI ATIYOR
BONSERVİSİ Swansea’de olan Gomis için G.Saray, Marsilya ile büyük bir yarışa girerken sonunda kazanan Aslan oldu. Fransız yıldız ile yıllık 3.3 milyon Euro’ya anlaşılırken Swansea de bonservis konusunda G.Saray ile
ortak noktada buluştu.
BELHANDA ise geçen sezon G.Saray’a daha önce ‘evet’ demesine rağmen bir türlü kulübünü ikna edemedi. Dinamo Kiev, Faslı oyuncu için çok yüksek bonservis bedelleri isterken G.Saray da bu rakamı aşağıya çekmek için bir hayli çaba sarf etti. Ancak Gomis’te olduğu gibi uzun süren görüşmeler sonrasında iki taraf da ortak noktada buluşunca bu transferin de önünde artık engel kalmadı.
G.SARAY, iki oyuncuya da İstanbul’a gelmeden imza attırmak isterken bugün ıslak imzalar bekleniyor. İmzaların bugün atılmaması halinde ise en geç bu hafta iki oyuncunun da resmen G.Saraylı olacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı