Gazete Vatan Logo
Galatasaray Umut'u kırılsa da 1 puan Şen'lendirdi

Umut'u kırılsa da 1 puan Şen'lendirdi

Sarı-kırmızılılar aksiyonu bol maçta skor avantajını yakaladı belki ama Timsah öyle bir saldırdı ki adeta beraberliğe duacı oldu

Umut'u kırılsa da 1 puan Şen'lendirdi

Bursaspor, İstanbul’u vuran lodos gibi hızlı başladı. Ancak golü 19’da Umut buldu. Sonrasında maçın senaryosunu Volkan Şen yazdı. 45’te attı, 53’te Fernandao’ya 81’de ise G.Saray’a asist yaptı. Topu elle kesip penaltı yaptırdığı gibi kendini attırdı. Emre de bu ikramı geri çevirmedi
G.SARAY liderlik yarışındaki rakipleri F.Bahçe ve Beşiktaş’ın 3 puanı aldıkları haftada, Bursa’dan 1 puanı son dakikalarda kurtarabildi: 2-2.
SELÇUK’UN cezalı, Burak ve Semih’in sakatlığından dolayı olmadığı karşılaşma öncesi Chedjou’nun Afrika Kupası’ndan erken dönmüş olması teknik heyeti sevindirmişti. Ancak Kamerunlu stoper yaptığı hatalarla 2 golde de pay sahibi oldu. Bursa şüphesiz ki ligin en diri, en ofansif oynayan takımlarından biri.
G.Saray’ın çok önemli eksiklerinin üstüne Sabri de maç içinde sakatlanınca sarı-kırmızılılar öne geçtikleri maçta Bursa’nın ataklarına engel olmakta oldukça zorlandı ve savunmadaki hatalar da gelince 1 puana razı oldu.
MAÇA hızlı başlayan taraftı yeşil-beyazlılar ve ilk 12 dakikada da net 4 pozisyon buldular. Kalede Muslera olmasa belki de çok farklı bir skor daha ilk yarıda olabilirdi. 7’de Volkan’ın serbest vuruşunda top direği yalayarak dışarı gitti. 9’da Fernandao karşı karşıya kaldı, Muslera ayaklarıyla çıkardı.
MUSLERA DA OLMASA!
10’DA Fernandao’nun kafa vuruşunu Sabri çizgiden kafayla dışarı atı. 12’de Ozan’ın karşı karşıya pozisyonunda Muslera bir kez daha gole izin vermedi. G.Saray ilk ciddi atağını 19’da yaptı ve golü buldu. Olcan soldan kesti, Umut harika bir zamanlama ile topu ağlara yolladı: 1-0. 45’te defansın arkasına atılan topta Chedjou çok ağır kaldı. Volkan karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla skoru 1-1 yaptı.
BURSA 2. yarıya golle başladı. 53’te Fernandao kornerden gelen topu Chedjou’nun üzerinden ağlara yolladı: 2-1. G.Saray beraberlik golüne maçın son dakikalarında ulaşabildi. 82’de Sneijder’in kullandığı serbest vuruşu Volkan ceza sahası içinde elle kesince takımını 10 kişi bıraktı ve penaltıya da neden oldu. Topun başına gelen Emre Çolak net bir vuruşla maçın skorunu tayin etti: 2-2.

Haberin Devamı