Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray, Chedjou'nun biletini kesti!

Galatasaray, Chedjou'nun biletini kesti!

Beşiktaş derbisinde yaptığı hatalarla kaçan galibiyetin baş sorumlularından biri olarak gösterilen Aurelien Chedjou’ya sezon sonunda yol göründü.

Galatasaray, Chedjou'nun biletini kesti!

2013 yazında Fransa’nın Lille Kulübü’nden 6.3 milyon Euro gibi yüksek bir ücretle transfer edilen ve yılda 2.2 milyon Euro net maaş artı 10 bin Euro da maç başı kazanan 31 yaşındaki oyuncuyla yola devam edilmeme kararı alındı. Özbek yönetimi, bu yıl sözleşmesi bitecek olan Kamerunlu stoperin kontratını uzatmayı düşünmüyor.

OCAKTA SATILABİLİR

Chedjou ve menajerinin aynı ücretle 2 yıl daha kontrat yenileme düşüncesine karşın, bu öneriyi kabul etmeyi düşünmeyen yönetim, ocak ayında taliplisi çıkması durumunda az da olsa gelir elde etmek için deneyimli oyuncuyu satmanın yollarını arayacak. Aksi takdirde maaşında ciddi bir indirim yapmaya yanaşmaması durumunda Chedjou ile yeni sözleşme imzalanmayacak ve oyuncu haziran ayında serbest kalacak.

KIZAĞA ÇEKİLECEK

Kamerunlu’ya bir darbe de hocası Riekerink’ten gelebilir.Derbide kritik hatalar yapan tecrübeli oyuncusunu kulübeye çekerek cezalandırmayı planlayan Hollandalı hoca, Antalyaspor maçı için Semih'e hazır olmasını söyledi.

(HT Spor)