Gazete Vatan Logo
Futbol Galatasaray'da Sorensen bombası

Galatasaray'da Sorensen bombası

Cimbom, Thomas Sorensen'i transfer etmek için kolları sıvadı.


G.Saray, gruptan çıkıp Avrupa'da yoluna devam ederse Sorensen'i UEFA Kupası maçlarında oynatabilecek. Çünkü Aston Villa bu sezon Avrupa kupalarında yer almadı. Sözleşmesi Haziran 2008'de bitecek Danimarkalı kalecinin maliyeti 4 milyon euro civarında .

Feldkamp kaleci istiyor
Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa, UEFA Kupası'nda da finale koşan Galatasaray, ara dönemde bir kaleci transfer edecek. Feldkamp'ın yöneticilere "Özellikle UEFA Kupası maçlarında oynatabileceğim tecrübeli bir kaleci isterim" dediği, yöneticilerin de Alman hocanın sözleri üzerine bu sezon Avrupa kupalarına katılamayan Aston Villa takımının ünlü kalecisi Thomas Sorensen için harekete geçtikleri ifade edildi.

Sorensen 4 milyon euro
Aston Villa'nın eski menajeri David O'Leary'nin takımı çalıştırdığı dönemde kadroda yer bulan Sorensen, Martin O'Neill ile birlikte bu sezon formayı unuttu. Aston Villa'nın oynadığı 8 maçta forma giyemeyen Sorensen, kaleyi Stuart Taylor'a kaptırdı. Bu nedenle ayrılmaya karar veren Sorensen'in Galatasaray'a seve seve gelebileceği belirtildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek ünlü kalecinin maliyeti ise 4 milyon euro civarında.

Haberin Devamı