Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da siz yer yok

Galatasaray'da siz yer yok

Sarı-kırmızılı yönetim Endoğan, Tarık, Umut ve Olcan'a resti çekti:

Galatasaray'da siz yer yok

Riekerink ile görüşen yönetim, Hollandalı’nın “Gelecek yıl bu oyuncuları kullanmayacağım” sözleri sonrasında harekete geçti. Kamp kadrosuna alınmayan Olcan Adın, Tarık Çamdal, Umut Bulut ve Endoğan Adili artık takımla çalışmayacak.

SARI-kırmızılı taraftarların tepkilerinin yoğunlaştığı isimlerden Olcan Adın, Umut Bulut ve Tarık Çamdal resmen kadro dışı bırakıldı... Bu üç oyuncunun yanı sıra Endoğan Adili de G.Saray’ın Danimarka ve İsveç’te yapacağı ikinci dönem hazırlık kampında yer almayacak isim oldu.
YÖNETİM ile teknik direktör Jan Olde Riekerink arasında yapılan görüşmelerde bu isimler için ilk kamp sonrası rapor istendi. Hollandalı çalıştırıcı da gelecek sezon bu oyuncuları kadroda kullanmayacağı yönünde bilgi verince kafileye dahil edilmediler. Bu dört oyuncu ile yöneticiler, görüşürken bundan sonraki dönemde takımda yer bulamayacaklarının altı çizilirken kendilerine de bir an önce kulüp bulmalarının en doğru yol olacağı iletildi.
ÜCRETLERİ FAZLA!
TEKNİK direktör Jan olde Rikerink’in 4 oyuncuyu da bundan sonra takıma almayacağının iletilmesi sonrasında oyuncuların İstanbul’da çalışıp başka kulüplerle görüşmelerinin en doğrusu olacağı da Tarık, Umut, Olcan ve Endoğan’a söylendi.
ENDOĞAN dışındaki isimlerin yıllık ücretlerinin yüksekliği nedeniyle takım bulmaları zor gözükse de sarı-kırmızılı yönetim bu isimleri takasta kullanmak için de planlarını yapıyor. Türkiye’den transfer edilecek oyuncularda bu dört isim direkt olarak teklif edilecek.

Haberin Devamı